Κεντρική NBA Στο «κενό» οι διαπραγματεύσεις Ίρβινγκ-Νετς για την ανανέωσή του
NBA

Στο «κενό» οι διαπραγματεύσεις Ίρβινγκ-Νετς για την ανανέωσή του

NBA Ίρβινγκ Νετς

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κάιρι Ίρβινγκ δεν φαίνεται να τα βρίσκει με τους Μπρόυκλιν Νετς και φαίνεται πως μένει ελεύθερος

Ένα πολύ καυτό όνομα φαίνεται πως πάει να προστεθεί στην αγορά των ελεύθερων λίγο πριν εκείνη ανοίξει. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Shams Charania Ο Κάιρι Ίρβινγκ φαίνεται να μην τα βρίσκει με τους Μρούκλιν Νετς όσο αναφορά την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο παίκτης να κοιτάει περιπτώσει ως ελεύθερος.

Ο All-Star των Νετς έχει περιθώριο μέχρι τις 29 Ιουνίου για να εξασκήσει την οψιόν στο συμβόλαιό του, με την οποία μπορεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του για ακόμα μία σεζόν, μέχρι το 2023, λαμβάνοντας 36,9 εκατ. δολάρια. Ο οποίος κατέγραψε 27,2 πόντους, 6,1 ασίστ και 3,9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι  όλα αυτά τα τρία χρόνια στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ο Shams Charania αναφέρει:

«Οι διαπραγματεύσεις για το μέλλον του Ίρβινγκ έχουν μείνει στάσιμες. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αδιέξοδο ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και αυτό ανοίγει τον δρόμο για τον επτά φορές All-Star να σκεφτεί τις επιλογές του στην ελεύθερη αγορά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …