Κεντρική Διεθνή Γαλατασαράι – Εφές 86-81: Η ομάδα του Πιστιόλη έστειλε τη σειρά σε Game 5 [vid]

Γαλατασαράι – Εφές 86-81: Η ομάδα του Πιστιόλη έστειλε τη σειρά σε Game 5 [vid]

Πιστιόλης Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των ημιτελικών της TBSL απέναντι στην Ανατολού Εφές και πλέον τα πάντα θα κριθούν σε πέμπτο παιχνίδι.

Πολύ σκληρή για να πεθάνει είναι η Γαλατασαράϊ του Ανδρέα Πιστιολή. Μπορεί στα ημιτελικά των φετινών playoff της τουρκικής λίγκας να βρήκε απέναντί την την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ανατολού Εφές, ωστόσο φαίνεται απτόητη. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη σειρά επί της Εφές. Ισοφάρισε σε 2-2 και πλέον η πρόκριση στους τελικούς του τουρκικού πρωταθλήματος θα κριθεί σε πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι.

Η Εφές ήταν εκείνη, η οποία ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση, ολοκληρώνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο +7 (16-23). Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα η Γαλατασαράϊ ανέβασε στροφές και έδειξε αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στους τελικούς της TBSL. Στην τελευταία και καθοριστική περίοδο η Γαλατά ξέφυγε με οκτώ πόντους με την Εφές να μην καταφέρνει να φτάσει σε απόσταση αναπνοής.

Για τους νικητές κορυφαίος ήταν ο  Μποστ με 20 πόντους ενώ ο MVP του Final Four της Euroleague, Βασίλιε Μίσιτς σημείωσε 23 πόντους, αλλά αυτό δεν στάθηκε ικανό για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Αύριο στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι για να γίνει γνωστός ο αντίπαλος της Φενερμπαχτσέ στους τελικούς της τουρκικής λίγκας.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της μεγάλης νίκης της Γαλατασαράι

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…