Κεντρική Γυναίκες Αλεξανδρή: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στους τίτλους»

Αλεξανδρή: «Να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στους τίτλους»

Αλεξανδρή

Την απόκτηση της Διονυσίας Αλεξανδρή ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Μάλιστα η διεθνής γκαρντ που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό για δυο σεζόν έκανε και τις πρώτες δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του «πράσινου» ερασιτέχνη.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Αλεξανδρή κατέγραψε 20 συμμετοχές με 5.2 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.6 κλεψίματα κατά μέσον όρο

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Διονυσία Αλεξανδρή για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023 για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για το «τριφύλλι» καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη διεθνή πλέι μέικερ (Ημ. γέννησης, 24/10/1989, ύψος 1.65μ.), Διονυσία Αλεξανδρή που αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην επίτευξη των στόχων της.

Σε δήλωση της στο www.pao1908.com η Διονυσία Αλεξανδρή είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση αλλά ένιωσα ότι ήταν η στιγμή για μια αλλαγή. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…