Κεντρική Basket League Απόλλων Π. Απόλλων Πάτρας: Τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό

Απόλλων Πάτρας: Τα εισιτήρια για Παναθηναϊκό

Απόλλων Πάτρας

Ο Απόλλων Πάτρας αντιμετωπίζει τον Παναθηναίκό τη Δευτέρα (17/01) και εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων. Όπως έγινε γνωστό, τα εισιτήρια θα δοθούν στους κατόχους διαρκείας και με προτεραιότητα.

Αναλυτικά:

«Είσοδος μόνο σε κατόχους διαρκείας και με προτεραιότητα για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών για την ασφάλεια όλων. Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Ταυτόχρονα όμως, αντιλαμβανόμαστε και το αίσθημα της αδικίας που θα δημιουργηθεί ξανά στους φιλάθλους που θέλουν, αλλά δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οφείλουμε ωστόσο να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και είμαστε στη δυσάρεστοι θέση να το κάνουμε με δύσκολες αποφάσεις, ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της νέας χρονιάς. Στον αγώνα Απόλλων Πατρών Oscar – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του Απόλλωνα την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στις 20:00, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2021-22 και μέχρι την συμπλήρωση του επιτρεπόμενου αριθμού θεατών (10 % της χωρητικότητας: 300 άτομα), σύμφωνα με τα νέα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την Κυβέρνηση. Για τον λόγο αυτό, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Απόλλων Πατρών Oscar – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, θα πρέπει από σήμερα έως το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών Oscar στο τηλέφωνο 2611811731, προκειμένου να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους στον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τους ειδικούς και αναμένουμε την αύξηση του ποσοστού ώστε να χωρέσουν όλοι οι κάτοχοι των διαρκείας και να κυκλοφορήσει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων. Ζητάμε συγνώμη από όσους (θεωρήσουν ότι) θα αδικηθούν. Πρόκειται για μία διαδικασία στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να οδηγηθούμε. Σε αυτές τις στιγμές θα πρέπει να υπερισχύσει η αγάπη για την ομάδα και τους δικούς μας ανθρώπους».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Απόλλων Π.

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Πειστική η νίκη μας, είδαμε ως τελικό το παιχνίδι»

Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο στοιχείο της άμυνας που είχε ο Άρης κ…