Κεντρική NBA Σταρκς: Αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο
NBA

Σταρκς: Αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Σταρκς

Η αγωνιστική αξία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι αγνωρισμένη από την πλειονότητα του κόσμου. Ο Έλληνας σουπερ σταρ είναι ο πρωταγωνιστής για τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Τζον Στρακς, που έγραψε ιστορία με την φανέλα των Νικς, μίλησε στην Cosmote TV με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη.

Όσα δήλωσε ο Σταρκς:

«Δεν θα έμπαινα μπροστά του. Δεν θα μπορούσα να τον σταματήσω. Είναι 2.10 και εγώ είμαι 1,82. Είναι δυνατός και μοιάζει σαν ταύρος. Ζυγίζω 80 κιλά και εκείνος πάνω από 110 κιλά. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης. Δουλεύει σκληρά για να γίνει ένας καλό σουτέρ, προσπαθεί να βγει λίγο πιο μακριά από το καλάθι την φετινή σεζόν απειλώντας με σουτ τριών πόντων, έχει βελτιωθεί από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ως πρώην παίκτης έχει κερδίσει τον σεβασμό μου.Γιατί πήρε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο. Δεν έψαξε να βρει άλλες ομάδες και παίκτες για να το καταφέρει. Δεν είπε “δώστε μου μερικούς παίκτες και θα τους οδηγήσω στην γη της επαγγελίας”.

Έχει δουλέψει το σώμα του και το προετοίμασε σωστά με τα κιλά που έβαλε για να καταφέρει να κάνει όσα ήθελε στο γήπεδο. Αυτό τον κάνει ξεχωριστό.

Δούλεψε σκληρά και μιλάει γι΄αυτό συχνά για τον τρόπο που μεγάλωσε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μικρός. Δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Αντιλαμβάνεται ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείτε δεδομένο και συνεχίζει να δουλεύει για να γίνει καλύτερος. Αυτό τον κάνει τόσο ξεχωριστό.

Ως πρώην παίκτης δεν μπορώ να μην τον σέβομαι για τα κατορθώματα του στο γήπεδο γιατί κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον σωστό τρόπο».

Επιπρόσθετα, ο Σταρκς μίλησε για τους αγαπημένους του Νικς και για την ζωή του μετά το μπάσκετ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Ελένη Ανδρικοπούλου
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…