Κεντρική NBA Φουρνιέ: «Όταν είχα κορωνοϊό κοιμόμουν 4-5 μέρες»
NBA

Φουρνιέ: «Όταν είχα κορωνοϊό κοιμόμουν 4-5 μέρες»

fournier celtics

Ο Εβάν Φουρνιέ μετά την περιπέτεια που είχε το προηγούμενο διάστημα με τον κορωνοϊό, επέστρεψε στην δράση στην χθεσινή ήττα των Σέλτικς από τους Νετς, και σε δηλώσεις του περιέγραψε πως βίωσε τον ιό. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι ήταν διαρκώς κουρασμένος, τόσο που για 4-5 μέρες ήταν στο κρεβάτι και κοιμόταν συνεχώς.

Αναλυτικά:

«Η εμπειρία μου από τον ιό… από πού να ξεκινήσω; Τις πρώτες δύο ημέρες ήμουν μία χαρά, χωρίς συμπτώματα, αλλά μετά είχα συμπτώματα γρίπης, υψηλό πυρετό και ήμουν πολύ κουρασμένος.

Ειλικρινά έμεινα στο κρεβάτι και κοιμόμουν για 4-5 μέρες. Το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν να ενεργοποιηθώ ξανά. Οι τελευταίες δύο μέρες ήταν δύσκολες για εμένα, επειδή είχα στιγμές που ήμουν καλά και άλλες που ήμουν εξαντλημένος.

Πίεσα τον εαυτό μου πολύ για να επιστρέψω. Έπρεπε να το κάνω για να νιώσω καλύτερα. Δεν ήθελα να περάσω άλλη μία εβδομάδα όπου θα έκανα απλώς αερόβια γυμναστική. Χρειαζόταν να βρεθώ στο παρκέ με τους συμπαίκτες μου για να βρούμε χημεία.

Θα μπορούσα να περιμένω μία ή δύο ημέρες, ίσως κάποια παιχνίδια για να νιώσω καλύτερα, αλλά έπρεπε να βρεθώ στο παρκέ μαζί με τα άλλα παιδιά για να καταλάβω τα συστήματα σε επίθεση και άμυνα. Είχα μόνο δύο ημέρες προπονήσεων, αλλά το πιο σημαντικό για εμένα ήταν ότι πάτησα παρκέ. Θα είναι δύσκολα προφανώς, αλλά πρέπει να παλέψω και να πιεστώ, επειδή για εμένα αυτός είναι ο μόνος τρόπος να νιώσω καλύτερα κάποια στιγμή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…