Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ξέμεινε από παίκτες ο Κολοσσός

Ξέμεινε από παίκτες ο Κολοσσός

Κολοσσός, Καντζούρης

Ο Κένι Γκόινς και ο Νίκος Καμαριανός δύσκολα θα προλάβουν και το παιχνίδι στο Λαύριο και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο οι ”θαλασσί” να παρουσιαστούν με 7-8 αθλητές το Σάββατο!

Τεράστια προβλήματα αντιμετωπίζει ο Ηλίας Καντζούρης στον Κολοσσό εν όψει του αγώνα με τον Γ.Σ. Λαυρίου. Κι αυτό γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη προπονήσεις με την ομάδα ο Κένι Γκόινς και ο Νίκος Καμαριανός, που δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη τα προβλήματα τραυματισμών τους. Αμφότεροι δύσκολα θα παίξουν το Σάββατο στο Λαύριο και αν υπολογίσει κανείς και τους παίκτες, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, τότε βγάζει το συμπέρασμα ότι αυτή τη στιγμή ο Κολοσσός δεν διαθέτει περισσότερους από 7-8 ετοιμοπόλεμους αθλητές για το Λαύριο.

Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται σε απόγνωση, με τον Κολοσσό να «πληρώνει» το μικρό σε αριθμό ρόστερ από την αρχή της σεζόν. Η Basket League μπαίνει στην τελική της ευθεία και ο Κολοσσός έχει κάθε εβδομάδα και λιγότερες λύσεις, με τον Ηλία Καντζούρη να κάνει τον σταυρό του, μην τυχόν και υπάρξουν τραυματισμοί ή κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα. Είναι πολύ πιθανό, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, οι «θαλασσί» να ταξιδέψουν με 7-8 αθλητές στην Αθήνα για το παιχνίδι με το Λαύριο.

Πηγή: 12sport.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…