Κεντρική Διεθνή Μπουγιουκτσεκμετζέ – Εφές 83-94: Στο… ρελαντί 21-0

Μπουγιουκτσεκμετζέ – Εφές 83-94: Στο… ρελαντί 21-0

εφεσ scaled

Μπορεί αυτή η εβδομάδα να είναι εβδομάδα κυπέλλων σε όλη την Ευρώπη, ωστόσο στην Τουρκία η ομοσπονδία ακύρωσε τον θεσμό και έτσι στην θέση του μπήκαν παιχνίδια πρωταθλήματος. Έτσι, η Εφές φιλοξενήθηκε από την Μπουγιουκτσεκμετζέ, την οποία κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 94-83, κάνοντας το 21-0 στην λίγκα.

Η ομάδα του Αταμάν μετά το νωχελικό πρώτο δεκάλεπτο ανέβασε στροφές και έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, με την διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 22 πόντους στα μισά της τέταρτης περιόδου. Στην συνέχεια ο Εργκίν Αταμάν έβαλε τους αναπληρωματικούς του, και ως εκ τούτου η διαφορά μειώθηκε στο τελικό 94-83.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος σταμάτησε στους 19 πόντους, ενώ είχε και 4 ριμπάουντ αλλά και 2 τελικές πάσες. Επόμενος στο σκοράρισμα για την Εφές ήταν ο Άντερσον με 14 πόντους, με τον Μίσιτς να ακολουθεί με 13, όσους είχε και ο Τουντσέρ.

Για τους γηπεδούχους 19 πόντους είχε ο Έλντριντζ, ενώ πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Ολασένι, ο οποίος μέτρησε 17 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Όλιβερ να έχει επίσης 17 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 36-45, 60-72, 83-94

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…