Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Ξέσπασμα Γιατρά! “Θα τους πατήσω κάτω”

Ξέσπασμα Γιατρά! “Θα τους πατήσω κάτω”

makhsgiatrass e1654506719514

Ξέσπασε ο Μάκης Γιατράς στις δηλώσεις του στην συνέντευξη  τύπου μετά την πολύ βαριά ήττα του Προμηθέα από την Τσεντεβίτα. Ο τεχνικός των Πατρινών έστειλε μήνυμα με άγνωστους αποδέκτες αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω, προσπαθούν να με πατήσουν, όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. ”

Αναλυτικά:

“Συνέβησαν πολλά. Έχουμε ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, θέλαμε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Ανεξάρτητα από το σκορ χάρηκα που είδα τα νέα παιδιά, θέλουν πάρα πολλή δουλειά, κάποια από αυτά θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Και κάτι τελευταίο, αυτό είναι μήνυμα και θα το καταλάβουν αυτοί που πρέπει. Αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω, προσπαθούν να με πατήσουν, όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να ξέρουμε και πράγματα που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Προσπαθούσα να μην κάνω αλλαγές, αλλά αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι μαγικά. Αυτοί που ξέρουν, θα καταλάβουν σε ποιους απευθύνομαι. Ο χαρακτήρας μου ταιριάζει με του Προμηθέα. Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…