Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Η νέα ηχηρή μεταγραφή του Προμηθέα

Η νέα ηχηρή μεταγραφή του Προμηθέα

Ο Προμηθέας απέκτησε έναν ισχυρό συμπαίκτη για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνοντας την υποστήριξη του από τον Όμιλο Affidea.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την υποστήριξη από τον Όμιλο Affidea για την νέα αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Σε μια δύσκολη περίοδο η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας έχει την χαρά να καλωσορίσει στην ευρύτερη Οικογένεια των υποστηρικτών του Συλλόγου, τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, τον μεγαλύτερο πάροχο στον κλάδο των υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε την λειτουργία του το 2005 με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας για όλους και σήμερα, λειτουργεί ένα εκτεταμένο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων τα οποία είναι εγκατεστημένα σε πρότυπους ιατρικούς χώρους με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας, άνεσης και αισθητικής και ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Η Affidea Ελλάδος, υπηρετεί, από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της, με συνέπεια το ανθρωποκεντρικό της όραμα που καθορίζει κάθε της δραστηριότητα και Στα 15 χρόνια λειτουργίας της, στέκεται σταθερά δίπλα στο κοινωνικό σύνολο και υλοποιεί ενέργειες, στηρίζοντας τους συμπολίτες και συνεισφέροντας στην τοπική κοινότητα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…