Κεντρική Β' Εθνική Αλλαγές σε Β’, Γ’ και Α2 Γυναικών

Αλλαγές σε Β’, Γ’ και Α2 Γυναικών

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε αλλαγές στο πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της  Β’ Εθνικής, της Γ’ Εθνικής και της Α2 Γυναικών.

Αναλυτικά:

Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας μεταξύ των σωματείων ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ της 25/10/2020 και ώρα 17.00 για τον 3ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αντί του κλειστού γυμναστηρίου «ΤΑΣΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ», θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

Για συγκοινωνιακούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥΣ – ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ, για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος όμιλος) της 18/10/2020 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 16.00, στο ΔΑΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ «Μ. ΚΟΥΣΗΣ». Για τον ίδιο λόγο και μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων, ο αγώνας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ – ΑΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (3ος όμιλος) της 10/01/2021 αντί ώρας 13.00, θα διεξαχθεί στις 16.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Σιδ. Σταθμού.

Τέλος, λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) ο αγώνας ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (6ος όμιλος) της 01/11/2020 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ», με γηπεδούχο τον ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ και φιλοξενούμενο τον ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Β) ο αγώνας ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ – ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ για την 14η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 31/01/2021 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου «ΧΡ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ», θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, με γηπεδούχο τον ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και φιλοξενούμενο τον ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Μύκονος: Πήρε Ονάσογλου από Παγκράτι [pic]

Ακόμη μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση ανακοίνωσε η Μύκονος. Οι Νησιώτες προχώρησαν στην απόκ…