Κεντρική NBA Λόνι Ουόκερ: “Μικρός υπήρξα θύμα βιασμού”
NBA

Λόνι Ουόκερ: “Μικρός υπήρξα θύμα βιασμού”

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Λόνι Ουόκερ. Ο παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς έκανε γνωστό ότι μικρός υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!

Αναλυτικά:

“Η πραγματική αλήθεια αναφορικά στο γιατί άρχισα να το κάνω αυτό (να αφήνω μαλλιά) στις αρχές της πέμπτης δημοτικού, ήταν ένα μέσο για να κρυφτώ. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού της πέμπτης δημοτικού, ήμουν με την οικογένειά μου. Με κάποια ονόματα που δεν θα πω, περνούσα ακόμη περισσότερο χρόνο. Υπήρξα θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, βιασμού και κακοποίησης, κάτι το οποίο συνήθισα δεδομένου ότι σε αυτήν την ηλικία δεν ξέρεις τι είναι τι. Ήμουν ένα ευχάριστα περίεργο παιδί, που δεν ήξερα πώς είναι ο πραγματικός κόσμος. Είχα την άποψη πως τα μαλλιά μου είναι κάτι που μπορώ να ελέγξω. Τα μαλλιά μου ήταν κάτι που έκανα και μπορούσα να δημιουργήσω, κάτι που ήταν δικό μου. Και μου έδωσαν αυτοπεποίθηση.

Τελευταία, δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Μία προηγούμενη ιστορία ξεπετάχτηκε στο μυαλό μου και μου άφησε ψυχικούς δαίμονες. Εξαιτίας του κορωνοϊού, άρχισα να κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και να δω ποιος πραγματικά είμαι, ακόμη και πίσω από κλειστές πόρτες. Η ουσία είναι πως βρήκα ειρήνη και εσωτερική ευτυχία σε αυτό το ταξίδι. Συγχώρεσα ακόμη κι αυτούς που δεν το αξίζουν, γιατί; Επειδή είναι ένα νεκρό βάρος μέσα μου. Ο χρόνος δεν περιμένει κανέναν, οπότε γιατί να σπαταλήσω τον δικό μου σε αυτό; Το να κόψω τα μαλλιά μου ήταν κάτι παραπάνω από ένα κούρεμα.

Τα μαλλιά μου ήταν μια μάσκα μέσω της οποίας έκρυβα την ανασφάλεια που ένιωθα για κάτι που πίστευα πως ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος. Τώρα όμως είναι καλύτερα από ποτέ. Έβγαλα το παλιό, είμαι ανανεωμένος μέσα μου. Άλλαξα δέρμα (μεταφορικά) πνευματικά, συναισθηματικά, σωματικά και ψυχολογικά. Η ζωή θα είναι πάντα δύσκολη. Πρέπει να παίξεις με τα χαρτιά που έχεις στα χέρια σου και να προσπαθήσεις να τα καταφέρεις στην παρτίδα. Κι αν χάσεις. Δεν είναι ποτέ μία ήττα. Είναι ένα μάθημα. Θα είμαι μακριά από αυτό για λίγο, ακόμη μεγαλώνω μέσα από αυτό. Απλά θέλω να ξέρετε πως σας αγαπώ όλους, έναν έναν. Ειρήνη, αγάπη και ευτυχία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπακς: Χωρίς Αντετοκούμπο και Χόλιντεϊ απέναντι στους Πίστονς

Μεγάλο το πλήγμα για την ομάδα του Μάικ Μπούντενχόλζερ. Χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούμπο και…