Κεντρική Β' Εθνική Αποχώρησε από τη Β΄Εθνική ο Λοκρός Αταλάντης!

Αποχώρησε από τη Β΄Εθνική ο Λοκρός Αταλάντης!

Ακόμη μία ομάδα προστέθηκε στη λίστα αυτών που αποχωρούν από τα πρωταθλήματα, στα οποία έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν. Συγκεκριμένα, σειρά είχε ο Λοκρός Αταλάντης που αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Β΄Εθνική Κατηγορία και θα επιστρέψει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ!

Αναλυτικά :

«Αγαπητοί Φίλαθλοι
Μετά τις προγραμματισμένες εκλογές του Συλλόγου ΑΣ Λοκρός που διεξήχθησαν στις 08/06/2020 το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε σε σώμα και αποφάσισε η ομάδα του ανδρικού τμήματος μπάσκετ την επόμενη αγωνιστική να μην αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Β εθνικής μπάσκετ και να προβεί σε οικειοθελή υποβιβασμό στην Α ΕΣΚΑΣΕ. Μετά από μία 40ετή παρουσία ο ΑΣ Λοκρός δημιούργησε ένα σύλλογο πρότυπο στο Ελληνικό μπάσκετ, με τεράστιο αθλητικό και κοινωνικό έργο, ήρθε η στιγμή όμως που τα όνειρα ετών να μην είναι δυνατόν να συνεχιστούν.

Η τοπική κοινωνία πληττόμενη από την δεκαετή κρίση δεν είχε την δυνατότητα μεγαλύτερης συνεισφοράς που απαιτούν οι εθνικές κατηγορίες, αυτό φάνηκε περίτρανα και στις εκλογές που πραγματοποίησε ο σύλλογος με την υποτυπώδη συμμετοχή. Σαν νέο ΔΣ θέλουμε να ευχαριστήσουμε την απερχόμενη διοίκηση και όλες τις παρελθούσες διοικήσεις αλλά και όλους όσους στάθηκαν δίπλα στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια. Όλη αυτή η πορεία των σαράντα ετών ήταν πραγματικά ένα παραμύθι το οποίο δικαιώθηκε με την άνοδο της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Β Εθνική. Τέλος θέλουμε να κάνουμε ειδική μνεία στους κόουτς και όλους τους παίχτες που κατάφεραν μέσα σε 5 χρόνια να ανεβάσουν την ομάδα στην Β Εθνική. Σας ευχαριστούμε για την τεράστια προσφορά στο σύλλογο και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στα επόμενα βήματα σας.
Η νέα διοίκηση αποφάσισε η νέα ομάδα μπάσκετ να αποτελείται από παίκτες της Αταλάντης αλλά και του ευρύτερου Δήμου Λοκρών με μεράκι και αγάπη για τον σύλλογο.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους γονείς για την συνεισφορά τους και υποσχόμαστε σύντομα να είμαστε πάλι στις εθνικές κατηγορίες.
Δ.Σ. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Β’ Εθνική: Οι πρώτοι σκόρερ του 4ου Ομίλου

Ο Λευτέρης Λιοτόπουλος παρέμεινε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του 4ου Ομίλου της Β…