Κεντρική Ελλάδα Τέσσερα χρόνια “Τζάμπολ Αγάπης”

Τέσσερα χρόνια “Τζάμπολ Αγάπης”

Γενέθλια έχει σήμερα το “Τζάμπολ Αγάπης”, καθώς συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από την πρώτη διοργάνωση που έγινε στις 20 Απριλίου του 2016. Η πανδημία του κορωνοϊού δεν επιτρέπει στους διοργανωτές να το γιορτάσουν με τον τρόπο που θέλουν, αλλά θα το γιορτάσουν διαδικτυακά.

Από σήμερα μέχρι και το Σάββατο θα κάνουν αναδρομή στην πορεία τους μέχρι και σήμερα και η αρχή έγινε με το πρώτο “Τζάμπολ Αγάπης” που είχε πραγματοποιηθεί.

Αναλυτικά:

“20 Απριλίου 2016

20 Απριλίου 2020

Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη συναισθηματική ημέρα.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» έχει γενέθλια, συμπληρώνοντας τέσσερα χρόνια πορείας και θα τα γιορτάσουμε διαδικτυακά, αφού η περιπέτεια με την πανδημία του Covid-19 μας περιορίζει στους χώρους του σπιτιού μας.

Από σήμερα Δευτέρα 20 Απριλίου μέχρι και το Σάββατο 25 Απριλίου 2020, θα θυμηθούμε καθημερινά, τη πορεία μας τα τελευταία 4 χρόνια.

Πάμε λοιπόν, «Χρόνια Πολλά» για το «Τζάμπολ Αγάπης» με τα δύο πρώτα βίντεο της εβδομάδας. Το πρώτο βίντεο με φωτογραφικές αναμνήσεις και το δεύτερο βίντεο με το πρώτο καλάθι από τον Μιχαλάκη Τσουμπρή, ο οποίος πραγματοποίησε και το πρώτο τζάμπολ του αγώνα!

Το 1ο «Τζάμπολ Αγάπης» με τους παίκτες των αντρικών ομάδων του ΠΟΡΦΥΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΑ & ΕΡΜΗ!!!!!!

Το 1ο «Τζάμπολ Αγάπης», μία γιορτή καλαθοσφαίρισης αφιερωμένη στα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Αυτιστικών Πειραιά και των οικογενειών τους. Το «Τζάμπολ Αγάπης» ξεκίνησε ως μία ιδέα του προπονητή μπάσκετ Γιάννη Τσουμπρή, γονέα του Ειδικού Σχολείου για ΠΑιδιά με αυτισμό του Πειραιά, η οποία υλοποιήθηκε ως αρχικός αγώνας από τις διοικήσεις των συλλόγων ΠΟΡΦΥΡΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΑ & ΕΡΜΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Στο πρώτο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης, έπαιξαν δύο μικτές ομάδες από τα αντρικά τμήματα των παραπάνω συλλόγων, έναν αγώνα επίδειξης.

Στο δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε ο Ειδικός Αγώνας Συνεκπαίδευσης στο μπάσκετ. Συμμετείχαν τα παιδιά των ακαδημιών των ανωτέρω συλλόγων και τα παιδιά του Ειδικού Σχολείου για παιδιά με αυτισμό του Πειραιά.

Το γήπεδο «Παναγιώτης Σαλπέας» ήταν γεμάτο από κόσμο που χειροκρότησε τις προσπάθειες όλων των παιδιών. Οι φίλαθλοι «στήριξαν» με τις αγορές πασχαλινής λαμπάδας και το Ειδικό Σχολείο.

Την εκδήλωση υποστήριξαν:

1. HYUNDAI – KIA Μαυρέας Πέτρος

2. Εκπ. Οργ. «ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ»

3. Ελληνικά Πετρέλαια

4. Barista Brothers

5. Actionmed Γιατροί Εν Δράσει

6. E.ΣΚΑ.Ν.Α.

7. Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά

8. Σύνδεσμος Κριτών & Διαιτητών Πειραιά

9. Τυπόπολις «Ρυθμός»

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» για αυτή την αρχή της πορείας μας!

Γιάννης Τσουμπρής

«Τζάμπολ Αγάπης» – 4 ΧΡΟΝΙΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ξεχωρίζει από τις αθλητικές μετα…