Κεντρική Basket League Άρης Συνεχίζεται με τηλεργασία η λειτουργία της ΚΑΕ, δόθηκε στους παίκτες πρόγραμμα κατ’ οίκον προπόνησης

Συνεχίζεται με τηλεργασία η λειτουργία της ΚΑΕ, δόθηκε στους παίκτες πρόγραμμα κατ’ οίκον προπόνησης

aris brown flionis

Οπως ενημέρωσε, επισήμως, η ΚΑΕ Άρης “σεβόμενη της αποφάσεις της Κυβέρνησης, έχει κλείσει από τις 16 Μαρτίου τα γραφεία της, καθώς αυτό που προέχει είναι η υγεία των εργαζομένων της, αλλά και των συνανθρώπων μας, σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία, με την εξάπλωση του κορονοϊού.

Παρ’ όλα αυτά η λειτουργία της Κ.Α.Ε. συνεχίζεται κανονικά με την κατ΄ οίκον εργασία (τηλεργασία) και καθημερινά τα στελέχη της βρίσκονται σε επικοινωνία, μαζί φυσικά και με τα μέλη της Διοίκησης της Κ.Α.Ε..”.

Όσον αφορά την μπουτίκ της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ARIS BC Boutique «The Legend Store», είναι κλειστή από τις 16 Μαρτίου, εξαιτίας της πανδημίας, όμως όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν τις αγορές τους από το e-shop.

Πρόγραμμα κατ’ οίκον προπόνησης

Οι παίκτες του Άρης έχουν παραλάβει εδώ και μερικές μέρες ειδικό πρόγραμμα ατομικής κατ’ οίκον προπόνησης, διάρκειας τριών εβδομάδων από τον γυμναστή της ομάδας, Παναγιώτη Ζάλογγο. Αυτό περιλαμβάνει προγράμματα λειτουργικής προπόνησης, με το βάρος του σώματος, που μπορεί να εκτελεστεί στον περιορισμένο χώρο της οικίας τους, καθώς επίσης και αερόβια προγράμματα άσκησης, τα οποία μπορούν να γίνουν σε ανοικτούς χώρους (πάρκα), ο καθένας μόνος του.

Το πρόγραμμα έχει σταλεί τόσο στους παίκτες, που παραμένουν στη Θεσσαλονίκη ή σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όσο και στους ξένους, οι οποίοι έχουν επιστρέψει στις πατρίδες τους. Οι παίκτες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Παναγιώτη Ζάλογγο, προκειμένου να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη φυσική κατάσταση, περιμένοντας τις αποφάσεις για την οριστική τύχη της φετινής Basket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…