Κεντρική NBA Ντάνι Γκριν: “Ποιος ξέρει σίγουρα ότι ο Γκομπέρ φταίει για την εξάπλωση του ιού” (vid)
NBA

Ντάνι Γκριν: “Ποιος ξέρει σίγουρα ότι ο Γκομπέρ φταίει για την εξάπλωση του ιού” (vid)

danny 1

Ασπίδα προστασίας στον Ρούντι Γκομπέρ ύψωσε ο Ντάνι Γκριν σε δηλώσεις του για τον κορωνοϊό, τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι όλα ξεκίνησαν από εκείνον, ενώ τονίζει ότι θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Παράλληλα, ο παίκτης των Λέικερς αναφέρθηκε στην διακοπή και την γνώμη του για αυτή, ενώ είπε και τι θα έκανε αν ήταν στην θέση του Άνταμ Σίλβερ.

Αναλυτικά:

«Eίναι κάτι σαν κακή ταινία, σαν εφιάλτης. Το αντιμετωπίζουμε ώρα με την ώρα, μέρα με την μέρα. Οι ομάδες έχουν συναντήσεις. Την Δευτέρα θα δούμε τα νέα δεδομένα. Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σαν ομάδα. Οι παίκτες θέλουν να ξέρουν ποια μέρη είναι ασφαλή για τις οικογένειες τους. Είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε».

Για τον Γκομπέρ: «Κατηγορούν τον Γκομπέρ για πολλά πράγματα. Μπορεί να ήταν απρόσεκτος, αλλά ποιος ξέρει όμως σίγουρα ότι αυτός είναι ο λόγος που ξεκίνησε; Θα μπορούσε να συμβεί σε κάποιον άλλου. Οποιοσδήποτε θα μπορούσε να είναι θετικός και να λειτουργήσει σαν καμπανάκι για τη λίγκα. Μην τον κατηγορείτε συνέχεια θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα. Οι γιατροί μας είπαν να είμαστε ψύχραιμοι, αλλά να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα και τους κανόνες για τον κορονοϊό.

Για το τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του Σίλβερ: «Οι πιο πολλοί δεν θέλουν 30 μέρες διακοπή. Είχαμε συνηθίσει να είμαστε στο γυμναστήριο. Παίζαμε συνεχώς. Τώρα είναι φρέσκο, αλλά σε μια εβδομάδα αρκετοί θα βαρεθούν. Θα ήθελα να επιστρέψουμε στη δράση σε 2 εβδομάδες. Ελπίζω να γυρίσουμε στην κανονικότητα γρήγορα. Πρέπει να το βλέπουμε μερα με τη μέρα, ώρα με την ώρα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…