Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα GM Ζαλγκίρις: “Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων έδωσε χρόνο στην Ευρωλίγκα”

GM Ζαλγκίρις: “Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων έδωσε χρόνο στην Ευρωλίγκα”

motegioynas proedros zalgkiris

Η Ευρωλίγκα αποφάσισε στην τηλεδιάσκεψη που είχε να συνεχιστεί η σεζόν όταν αυτό καταστεί εφικτό, με τον Τζένεραλ Μάνατζερ της Ζαλγκίρις να αναφέρεται στην σχέση της απόφασης με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων. Συγκεκριμένα, με την μη διεξαγωγή του μεγάλου αθλητικού ραντεβού φέτος το καλοκαίρι, δημιουργείται αρκετά μεγάλο χρονικό περιθώριο ώστε να ολοκληρωθεί η διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοτιεγιούνας στο «24sek»:

«Αφού οι Ολυμπιακοί Αγώνες αναβλήθηκαν, φάνηκε πια ότι υπάρχει χρόνος, οπότε δεν υπάρχει λόγος για βιασύνης. Επιθυμία όλων των ομάδων είναι να τελειώσει η διοργάνωση, να προκύψει πρωταθλητής. Είναι λογικό. Η απόφαση ελήφθη με βάση την πλειοψηφία, δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Προσπαθούμε να είμαστε αισιόδοξοι.

Δεν συζητήσαμε για κάποιο εναλλακτικό format. Είναι πολύ νωρίς, πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. Δεν μιλήσαμε για παράταση μέχρι τον Αύγουστο, είναι σημαντικό για εμάς να μην επηρεάσουμε την επόμενη σεζόν».

Για το πώς θα επηρεαστούν τα συμβόλαια αυτής, αλλά και της επόμενης σεζόν: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό, υπάρχει ακόμη δρόμος. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για νέα συμβόλαια, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς θα επιδράσει στον καθένα αυτή η κατάσταση, πόσο βαθιά θα είναι αυτή η κρίση».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Για να κερδίσεις στο ΟΑΚΑ πρέπει να είσαι 40 λεπτά συγκεντρωμένος»

Στην έλλειψη συγκέντρωσης της Μακάμπι αναφέρθηκε ο Οντέντ Κάτας. Ο τεχνικός της Μακάμπι Τε…