Κεντρική Διεθνή “Θα ήταν καταστροφικό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο”

“Θα ήταν καταστροφικό να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο”

michael roll ax armani exchange milan eb19

Αιχμές κατά της Ευρωλίγκας σχετικά με την επιμονή της να γίνει το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό στο Βερολίνο έριξε ο Μάικλ Ρολ σε δηλώσεις του στο “NBC Sports”, τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό και για τις δύο ομάδες. Παράλληλα, ο γκαρντ της ιταλικής ομάδας, έβγαλε το καπέλο στον Άνταμ Σίλβερ επικροτώντας την ταχύτητα με την οποία έδρασε σταματώντας την δράση στο ΝΒΑ.

Αναλυτικά:

«Ο Άνταμ Σίλβερ έκανε εξαιρετική δουλειά στο ΝΒΑ, ενεργώντας γρήγορα. Όμως, στην Ευρώπη άργησαν να πάρουν αποφάσεις, τους πήρε λίγο χρόνο. Μετά τα ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαλένθια θα παίζαμε με τον Ολυμπιακό, αλλά δύο ημέρες πριν, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε τις πτήσεις προς την Ιταλία. Δεν θέλαμε να παίξουμε στο εξωτερικό, καθώς δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να επιστρέψουμε στην Ιταλία και γενικά κανείς δεν ήξερε πως θα εξελισσόταν η κατάσταση.

Φυσικά, θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και το ρίσκο να προσβληθεί η ομάδα, κάτι που θα οδηγούσε τον καθένα σε απομόνωση για δύο εβδομάδες. Ήταν καταστροφικό, η Ευρωλίγκα ήθελε να παίξουμε σε ουδέτερο γήπεδο, στο Βερολίνο, αλλά καμία από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να παίξει. Η αναβολή ανακοινώθηκε όταν ο Ολυμπιακός είχε πετάξει ήδη για το Βερολίνο, ενώ από εμείς από την άλλη είχαμε αποφασίσει να ταξιδέψουμε την ημέρα του αγώνα. Μέχρι τότε κανείς δεν ήθελε να πάρει μία απόφαση. Πιστεύω ότι η απόφαση του Σίλβερ βοήθησε τις άλλες λίγκες του κόσμου να πράξουν κάτι ανάλογο».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…