Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Και ο Μορέιρα εναντίον του ΠΑΟΚ! “Πώς κάνει μεταγραφές χωρίς να έχει πληρώσει πέρυσι τους παίκτες;” (pics)

Και ο Μορέιρα εναντίον του ΠΑΟΚ! “Πώς κάνει μεταγραφές χωρίς να έχει πληρώσει πέρυσι τους παίκτες;” (pics)

moreira

Προστέθηκε και τρίτος στην παρέα… Μετά την αναφορά (προ μηνών) του Φιλ Γκος στις οφειλές του ΠΑΟΚ και την “επίθεση” που έκανε ο Γουίλιαμ Χάτσερ στον “Δικέφαλο”, πλέον ήταν η σειρά του Γιανίκ Μορέιρα να εκφράσει τα παράπονά του για το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ δεν πληρώνει, ενισχύεται κανονικά στο ρόστερ.

Πώς μια ομάδα υπογράφει τόσους πολλούς νέους παίκτες χωρίς να πληρώνει παίκτες πέρυσι;“, αναρωτήθηκε ο Μορέιρα και έκανε tag την FIBA (με… ειρωνικά χειροκροτήματα), όπως είχε κάνει και ο Χάτσερ, για να εμφανιστούν οι αναφορές τους στην Ομοσπονδία.

Μάλιστα η “τοποθέτηση” του Χάτσερ κατά του ΠΑΟΚ (σε ό,τι αφορά τις οφειλές), έγινε θέμα ακόμη και στο εξωτερικό! Υπάρχει σχετική αναφορά σε ξένη ιστοσελίδα και ο Μορέιρα έκανε retweet. Είναι φανερό πως η γενικότερη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ και η ασυνέπεια στο οικονομικό, έχει εκνευρίσει τους ξένους που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα και πλέον ένας-ένας “ξεσπούν”!

 

https://twitter.com/Ymoreira02/status/1212482837087166465

 

ioio

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …