Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάουνς

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Τάουνς

paok tauns jpg

Ανησυχία στον ΠΑΟΚ για τον Μαρκίς Τάουνς.

Πρόβλημα με τον Μαρκίς Τάουνς προέκυψε στον ΠΑΟΚ, αφού ο 29χρονος γκαρντ του Δικεφάλου αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο γόνατο, που θα τον κρατήσουν εκτός προπονήσεων μέχρι την Δευτέρα (26/2).

Αναλυτικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Χωρίς τον Μαρκίς Τάουνς συνεχίζεται το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ mateco, καθώς ο 29χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.

Ο Τάουνς που χτύπησε στην προπόνηση της Πέμπτης, υποβλήθηκε σήμερα σε εξετάσεις και η κάκωση στον έσω πλάγιο, τον αφήνει εκτός προπονήσεων και σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, με την προοπτική να επιστρέψει στο πρόγραμμα της ομάδας από τη Δευτέρα (26/2).

Ο κόουτς Στάθης Νεραντζάκης έδωσε και σήμερα ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική, αναμένοντας και την επιστροφή των διεθνών, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ (2/3), στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης είχε την τιμητική και στο τέλος της προπόνησης τον περίμενε μία τούρτα έκπληξη, μαζί με τις ευχές όλης της ομάδας για τα γενέθλιά του.

Ευχάριστη έκπληξη για όλους ήταν και η παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς στο PAOK SportsArena. O Μπάνε, παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, συνομίλησε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Θανάση Χατζόπουλο, αλλά και με τον Στάθη Νεραντζάκη, στον οποίο ευχήθηκε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …