Κεντρική Basket League Άρης Aρβανίτης: “Μας λείπουν οι συμφωνίες με Τζέκινκς και Καββαδά για τα ban”

Aρβανίτης: “Μας λείπουν οι συμφωνίες με Τζέκινκς και Καββαδά για τα ban”

O Άρης επιδιώκει να λύσει το πρόβλημα της απαγόρευσης μεταγραφών και για το συγκεκριμένο θέμα “τοποθετήθηκε” ο Λευτέρης Αρβανίτης. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης δήλωσε στον Libero FM 107.4:

“Μας λείπουν δύο συμφωνίες, οι οποίες είναι πολύ δύσκολες. Ο Τζένκινς είναι ένας και ο άλλος είναι ο Καββαδάς αλλά θα τα βρούμε με τον Βασίλη. Είναι σύμφωνοι όλοι οι υπόλοιποι. Ήδη έχουν δοθεί πολλά χρήματα σε 10 μέρες, έχουμε μαζέψει ένα κεφάλαιο και για τα ban. Κάνουμε ότι μπορούμε, αναμένουμε και τις πωλήσεις των διαρκείας. Η ΚΑΕ Άρης δεν ζητάει ελεημοσύνη, τα εισιτήρια πουλάει. Προσφέρουμε ένα θέαμα και όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει εισιτήριο. Είναι το βασικό έσοδο για μια ομάδα. Τα αυτονόητα ζητάμε».

Για τα εμπόδια που συναντούν στην ΚΑΕ από τότε που ανέλαβαν: «Να διευκρινίσουμε ότι ο Α.Σ βγήκε μπροστά γιατί εγκατέλειψε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν ασχολούμαστε αλλά η “μάνα” Άρη δεν θα μπορούσε να αφήσει την ομάδα έτσι. Τα προβλήματα είναι πολλά. Είναι άσχημη η κατάσταση, είναι στραβωμένοι όλοι οι πιστωτές, είναι διακανονισμοί, χρέη κτλ. Πιστεύουμε να λύσουμε τα προβλήματα από την άλλη εβδομάδα. Τώρα προέχει το ματς με τον Ηρακλή».

Για τον σχεδιασμό του μπασκετικού τμήματος: «Οι ομάδες δημιουργούνται τα καλοκαίρια, μέσα στη χρονιά λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις. Δυστυχώς το καλοκαίρι δεν έγιναν σωστά πράγματα, θα τα δούμε στο τέλος της χρονιάς αυτά, ποιος φταίει κτλ. Τώρα ας κοιτάξουμε τη σεζόν που τρέχει και να κερδίσουμε αύριο».

Για τον θάνατο του Βούλγαρου φιλάθλου: «Τοποθετηθήκαμε ξεκάθαρα αμέσως. Στείλαμε και δικηγόρο να στηρίξουμε τους ανθρώπους που ήρθαν να δουν έναν αγώνα και έφυγαν με έναν νεκρό. Δώσαμε εντολή σε δικηγόρο να ασχοληθεί με την υπόθεση όπως και η ΠΑΕ, θα το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη. Έχει ξεφύγει η κατάσταση. Είχα τοποθετηθεί και για τον οπαδό του ΠΑΟΚ παλιότερα, δεν έχει σημασία την ομάδα που υποστηρίζει. Είναι ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Είναι αίσχος».

Για την οπαδική βία: «Συνολική αντιμετώπιση του θέματος. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από όλα. Είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός. Τίποτα παραπάνω. Μια διασκέδαση απλά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Α.Σ. Άρης: Ανακοίνωσε τον φέρελπι προπονητή, Δημήτρη Παπαδόπουλο

O A.Σ. Άρης λειτουργεί με εξαιρετικό τρόπο σε ό,τι αφορά τα τμήματα υποδομής. Πέραν του ότ…