Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χαραλαμπίδης:”Να γιορτάσουμε διπλά το Σάββατο”

Χαραλαμπίδης:”Να γιορτάσουμε διπλά το Σάββατο”

Τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας έδωσε ο Κώστας Χαραλαμπίδης, τονίζοντας ότι πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι ώστε να γιορτάσουν διπλά το Σάββατο με μια νίκη επί του Ρεθύμνου.
Διαβάστε αναλυτικά:
 “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη συγκέντρωση που είχαν για 40 λεπτά αλλά και τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας υποστήριξαν να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που είχαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Σαραγόσα”.
Για την παραγωγικότητα: “Αυτή η ομάδα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως προς τις δυνατότητες των παιδιών. Θέλουμε να τα εκμεταλλευτούμε. Αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βάζουμε 90 πόντους θα το κάνουμε. Είναι σημαντικό το κομμάτι της άμυνας, όσο κι αν δεν φαίνεται από τους 78 που δεχτήκαμε, το ματς άνοιξε στο τέλος. Τα παιδιά έπαιξαν συγκεντρωμένα, με βάση αυτά που θέλαμε. Ένα κομμάτι της νίκης ανήκει στην άμυνα”.
Για την προσπάθεια στο BCL: “Ο ΠΑΟΚ όπου παίζει θα πρέπει να παίζει για τη νίκη, αυτό το κλαμπ είναι πολύ μεγάλο για να αφήνει διοργανώσεις και αγώνες να περνούν έτσι”.
Για την εξέλιξη της ομάδας από τη μέρα που ανέλαβε: “Σκεπτόμουν το επόμενο διήμερο και τριήμερο. Δεν βλέπω μακριά. Υπάρχουν υποχρεώσεις και πρόγραμμα απαιτητικό. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι να μείνουν συγκεντρωμένοι και να μην γιορτάσουν τη νίκη αλλά να γιορτάσουν διπλά το Σάββατο. Ζήτησα απόλυτη συγκέντρωση για το ματς που είναι σημαντικό και θα καθορίσει την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα. Αν μιλήσω γι’ αυτά που χρειάζονται βελτίωση θα πω πολλά. Δεν αλλάζουν πολλά σε δύο εβδομάδες. Έχω να κάνω με γκρουπ παιδιών που είναι εξαιρετικά και είμαστε στην ίδια σελίδα. Προσπαθώ να καθορίσω ξεκάθαρους ρόλους αλλά αυτά είναι διαδικασία που τρέχει συνεχώς. Πρέπει να τα κάνουμε μέσα από τους αγώνες”.
Για την ψυχολογία: “Η νίκη μας βοηθάει και τα αποτελέσματα τονώνουν την αυτοπεποίθηση της ομάδας για να βλέπουν ότι η δουλειά τους πιάνει τόπο”.
Για την ενέργεια και το πως θα ανακτηθεί: “Έχει να κάνει ότι εδώ είμαστε για να τους παρέχουμε ότι μπορούμε στο μέτρο του δυνατού. Έχουμε έναν γυμναστή που βοηθάει και συζητάμε συνέχεια. Θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε με την ίδια ενέργεια και το Σάββατο”.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά αρχηγέ, με υγεία»

Οι ευχές του ΠΑΟΚ στον Βαγγέλη Μαργαρίτη. Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ στον αρχηγό Βαγγ…