Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο”

“Δεν είναι μόνο ο Αντετοκούνμπο”

anteto kalathis1

Ο Βίτορ Μπενίτε σχολίασε τον όμιλο της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Βραζιλιάνοι θα αντιμετωπίζουν την Εθνική Ελλάδας, με τον έμπειρο γκαρντ να αναφέρεται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο κι όχι μόνο.

“Είναι ένας από τους δυσκολότερους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θα είναι αμφίρροπη μάχη σε κάθε παιχνίδι, αλλά έχουμε το ταλέντο και την εμπειρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση αν παίξουμε στο επίπεδό μας. Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα, το Μαυροβούνιο έχει μερικούς σπουδαίους παίκτες όπως ο Βούτσεβιτς που είναι All Star στο ΝΒΑ και η Νέα Ζηλανδία παίζει με πολύ πάθος και στις δύο πλευρές του παρκέ”, τόνισε αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και προσέθεσε:

“Η Ελλάδα είναι μία πολύ ικανή ομάδα που έχει αρκετή έμπειρία και ταλαντούχους παίκτες. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο αλλά η σκέψη πως υπάρχει μόνο ένας παίκτης στον οποίο πρέπει να εστιάσεις όταν παίζεις με την Ελλάδα είναι μεγάλο λάθος. Έχουν καλούς παίκτες σε κάθε θέση, που μπορούν να κάνουν την διαφορά όπως ο Καλάθης και ο Παπανικολάου για παράδειγμα. Θα χρειαστεί να παίξουμε άμυνα και να τους βάλουμε δυσκολίες στην προσπάθεια να σκοράρουν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…