Κεντρική Γ' Εθνική Αχαγιά ΄82: Κίνηση με μέλλον

Αχαγιά ΄82: Κίνηση με μέλλον

leonidas kalogiannis

Η Αχαγιά ’82 συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας χρονιάς και προχώρησε σε μία κίνηση με μέλλον. Συγκεκριμένα, η ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Λεωνίδα Καλογιάννη, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ.

Αναλυτικά:

“Μια μεταγραφική κίνηση με μέλλον ολοκλήρωσε η Αχαγιά 82 καθώς απέκτησε τον ελπιδοφόρο 20χρονο σούτινγκ γκαρντ Λεωνίδα Καλογιάννη. Ο Λεωνίδας έχει ύψος 1.87 και αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις 2 και 3

WHO IS WHO
Ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 12 ετών στις ακαδημίες της Αγυιάς και το 2014 εντάχθηκε στο ειδικό πρόγραμμα νέων του Προμηθέα με το οποίο κατέκτησε την 1η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα και παράλληλα την πρόκριση και 6η θέση στα τελικά του πανελληνίου πανεπαρχιακού πρωταθλήματος πάιδων.
Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Αγυιά για 2 συναπτά έτη και στο πρωτάθλημα της Α1 Εσκαη και στη συνέχεια μεταπήδησε στο ΕΣΠΕΡΟ ΑΟΠΑ επίσης για 2 χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την συμφωνία ο παίκτης είπε:
Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Αχαγιά 82, αφού πρόκειται για μια νέα εμπειρία σε μια ιστορική ομάδα. Είμαι έτοιμος να δώσω να πάντα και να βγάλω σε όλους τους αγώνες τον καλύτερο εαυτό μου.

Το ΔΣ της Αχαγιάς 82 καλωσορίζει τον Λεωνίδα στην αθλητική της κυψέλη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…