Κεντρική Γ' Εθνική Αχαγιά: «Ευτυχώς επιστρέψαμε σώοι…»

Αχαγιά: «Ευτυχώς επιστρέψαμε σώοι…»

dorde djokic axagia jpg

Η Αχαγιά άφησε «αιχμές» για όσα έγιναν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αργοναύτη Νέας Κίου

Η Αχαγιά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αργοναύτη Νέας Κίου και γνώρισε την ήττα εκτός έδρας. Η Αχαγιά μετά την αναμέτρηση με ανάρτηση της στα social media άφησε «αιχμές» για τη φιλοξενία και έκανε λόγω για σκληρό παιχνίδι στα όρια του αντιαθλητικού, βρισιές και άλλες «ομορφιές» στην προθέρμανση και χαρακτηριστικό είναι ότι αναφέρει ότι «ευτυχώς επέστρεψαν σώοι…».

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας. Στο πρόγραμμα είναι και η ήττα. Οι αθλητές μας πάλεψαν σε ένα ματς σκληρό (συχνά στα όρια του αντιαθλητικού) και μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα (ακατονόμαστες ύβρεις από την προθέρμανση «ομορφιές» που καταγράφηκαν στο Φ.Α αλλά δεν ενόχλησαν τον γηπεδούχο) όπως είδαν όσοι παρακολούθησαν τη μετάδοση.

Όποιος διατείνεται ότι υπηρετεί το άθλημα δεν είναι δυνατόν να μην αντιδρά σε τέτοια συμπεριφορά .

Ευτυχώς επιστρέψαμε σώοι. Παραμένουμε στις πρώτες θέσεις και συνεχίζουμε πιο δυναμικά με απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές και στους προπονητές μας. Φιλοσοφία της ομάδας μας είναι το ευ αγωνίζεσθε.

Με αυτό το θεμελιώδες για κάθε άθλημα χαρακτηριστικό συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Αυτό κάνουμε από το 1982 που ιδρύθηκε η ομάδα μας. Υπηρετούμε το άθλημα και δεν επιτρέπουμε σε κανένα να το αμφισβητήσει αυτό.

Σεβόμαστε όλες τις ομάδες και τους συντελεστές διεξαγωγής των αγώνων αλλά απαιτούμε ανάλογο σεβασμό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πανναξιακός – Ηλυσιακός 74-62

Το 1-1 έκανε ο Πανναξιακός. Ο Πανναξιακός κέρδισε για πρώτη φορά την τρέχουσα αγωνιστική π…