Κεντρική Β' Εθνική Συνεχίζει στον Δούκα ο Γκίνης (pic)

Συνεχίζει στον Δούκα ο Γκίνης (pic)

giannis gkinis doukas

Γιάννης Γκίνης θα φορέσει και τη νέα χρονιά τη φανέλα του Δούκα, όπως έκανε γνωστό η ομάδα. Ο ΑΣΕΔ ανακοίνωσε την παραμονή του 19χρονου καλαθοσφαιριστή, ο οποίος έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικά:

“Ένας έφηβος πρωταθλήτης Ελλάδος με την ομάδα του ΑΣΕΔ, τη σεζόν 2016-2017, ο Γιάννης Γκίνης αναμένεται να στελεχώσει το ρόστερ των “μπλε” στο restart που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Με χρόνο συμμετοχής και παραστάσεις από τη Β’ Εθνική, ο 19χρονος αθλητής αποφάσισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη συνολικά, να παραμείνει κάτοικος Αμαρουσίου

ΓΚΙΝΗΣ: «Ο ΔΟΥΚΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ»

Ο ίδιος δηλώνει χαρούμενος που θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Δούκα τονίζοντας παράλληλα ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να βρίσκεται αντιμετωπος με μια δύσκολη αγωνιστική πρόκληση: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον ΑΣΕΔ και θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή της ομάδας που δίνουν την ευκαιρία σε εμένα αλλά και σε άλλα νέα παιδιά να ξετυλίξουμε το ταλέντο μας και να παλέψουμε για την επίτευξη ενός δύσκολου στόχου.

Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια γεμάτη υγεία, θετικά αποτελέσματα, πολλή δουλειά και ταλέντο. Θα είμαστε μια αμιγώς νεανική ομάδα η οποία θα στηριχθεί και σε αθλητές που στο παρελθόν έχουν κατακτήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με την ομάδα του Δούκα και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε όλοι μαζί. Είναι πολύ σημαντικό για έναν Σύλλογο να στηρίζει την προσπάθεια του στη νέα γενιά των αθλητών και εμείς από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στην αγωνιστική πρόκληση που έχουμε μπροστά μας”.

Ο Γιάννης Γκίνης ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην ομάδα του Κορωπίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Δούκα για να σηκώσει την πρώτη κούπα στην καριέρα του πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των Εφήβων. Επέστρεψε για μια χρονιά στο Κορωπί, πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Β’ Εθνική και πέρυσι επέστρεψε στον ΑΣΕΔ όπου και θα παραμείνει και τη νέα χρονιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …