Κεντρική Β' Εθνική Ανακοίνωσε και Στέφο ο Εθνικός (pic)

Ανακοίνωσε και Στέφο ο Εθνικός (pic)

aristotelis stefos kronos agiou dimitriou

Εθνικός πραγματοποίησε ακόμη μία εξαιρετική κίνηση, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αριστοτέλη Στέφου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά:

“Η Επιτροπή μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώσει την απόκτηση του Αριστοτέλη Στέφου. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Ο Αριστοτέλης Στέφος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα Εκπαιδευτήρια Πλάτωνα. Στη συνέχεια ακολούθησαν το Πέραμα, ο Μανδραϊκός, ο Φάρος Κερατσινίου, η Ζάκυνθος, ο Άρης Νίκαιας, ο Πανελευσινιακός και τελευταίος σταθμός ήταν ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου.

Αριστοτέλης Στέφος: «Είμαι πολύ χαρούμενος, που ανήκω πλέον στην οικογένεια το Εθνικού. Η ομάδα είναι ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στην Ελλάδα και έχει μεγάλη ιστορία.

Για εμένα προσωπικά είναι ακόμη μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου και θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος της ομάδας, τον οποίο θέλουμε στο πλευρό μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε ο κόσμος μας να στηρίξει εμάς και τους ανθρώπους της ομάδας, που κάνουν τα πάντα για το καλό του Εθνικού.

Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο και με δουλειά και ομαδικότητα, θα κάνουμε τα πάντα για να επαναφέρουμε τον Εθνικό εκεί που του αξίζει».

Για την Επιτροπή,
Δημήτρης Καραφαντής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…