Κεντρική Basket League Αυγενάκης: “Κάνουμε το πάν για να λάβουν οι ομάδες τα χρήματα από την ΕΡΤ”

Αυγενάκης: “Κάνουμε το πάν για να λάβουν οι ομάδες τα χρήματα από την ΕΡΤ”

avgenaiks

Σύντομο χαιρετισμό έκανε ο νέος υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, και τόνισε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να λάβουν οι ομάδες τα συμφωνημένα χρήματα από την κρατική τηλεόραση.

«Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι, αγαπητοί συνάδελφοι,

Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι σήμερα εδώ, δίπλα στους ανθρώπους που χρηματοδοτούν, ρισκάρουν, και προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν για το όμορφο αυτό άθλημα. 

Ξεκινήσαμε μόλις σήμερα μια δουλειά συνετή, οργανωμένη και βρισκόμαστε, πλέον, σε μια θέση ευθύνης. 

Βάλαμε τα θεμέλια για να πάμε το ελληνικό μπάσκετ μπροστά και πιο ψηλά. Σ’ αυτή τη  βάση θα δουλέψουμε όλοι, γιατί μας ενδιαφέρει ο ελληνικός αθλητισμός εν γένει και το μπάσκετ. 

Υπάρχει εξέλιξη για τα χρήματα της ΕΡΤ και το πλαίσιο χρηματοδότησης του νέου πρωταθλήματος. Από τη δικιά μου την πλευρά θα σας διαβεβαιώσω πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να συνεχίσετε τη δουλειά σας με τον προγραμματισμό που έχετε κάνει και να λάβετε κανονικά, έστω και με κάποιες μικρές αλλαγές, τα λεφτά από τη Δημόσια Τηλεόραση. 

Τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα. Καλή επιτυχία σε όλους. Κάποιος θα βγει πρώτος, κάποιος δεύτερος, όμως αυτό που μετράει περισσότερο είναι να έχουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς βία και με πολύ περισσότερες οικογένειες στα ελληνικά γήπεδα»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…