Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Β' ΕΣΚΑ Ανακοίνωσε τρεις ο Α.Ο. Σπόρτιγκ

Ανακοίνωσε τρεις ο Α.Ο. Σπόρτιγκ

sporting

Ο Α.Ο. Σπόρτιγκ προχωράει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας χρονιάς και στο πλαίσιο αυτού ανακοίνωσε τρεις μεταγραφές. Συγκεκριμένα, τη νέα χρονιά τη φανέλα της ομάδας θα φορέσουν οι Νίκος Αργυριδης, Παναγιώτης Μπουγιουρης και Αντώνης Καλογηρου, οι οποίοι και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην ομάδα.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο Σπόρτιγκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τους αθλητές Νίκο Αργυριδη,Παναγιώτη Μπουγιουρη και Αντώνη Καλογηρου οι οποίοι επιστρέφουν στον Α.Ο Σπόρτιγκ.

Ο Παναγιώτης Μπουγιουρης είχε αγωνιστεί για δύο χρόνια στον Α.Ο Σπόρτιγκ στην Α Εσκα και πέρσι αγωνιζοταν με τα χρώματα του Φιλίππου Περιστερίου στην ίδια κατηγορία.

Ο Νίκος Αργυριδης ο οποίος παλιότερα είχε αγωνιστεί κι αυτός με τα χρώματα του Συλλόγου μας, την περασμένη χρονια αγωνιζοταν στον Α.Ο Δαφνης και καλύπτει τις θέσεις 4-5.

Τέλος ο Αντωνης Καλογηρου επιστρέφει κι αυτός μετά από ένα χρόνο απουσίας για να ενισχύσει την προσπάθεια του Α.Ο Σπόρτιγκ την νέα σεζόν. Αγωνίζεται και αυτός στις θέσεις 4-5.

Το Δ.Σ του Α.Ο Σπόρτιγκ καλωσορίζει τους παραπάνω αθλητές και τους εύχεται υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

Μεταγραφή με «άρωμα» Elite League για τους Νέους Παλατιανής Οι Νέοι Παλατιανής προχώρησαν …