Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Β' ΕΣΚΑ Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

Νέοι Παλατιανής: «Βόμβα» με Νίκο Γεωργοπαπαδάκο (pic)

nikos georgopapadakos neoi palatianis

Μεταγραφή με «άρωμα» Elite League για τους Νέους Παλατιανής

Οι Νέοι Παλατιανής προχώρησαν σε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού, καθώς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Γεωργοπαπαδάκου. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος έχει διαπρέψει στις Εθνικές Κατηγορίες όλα αυτά τα χρόνια αποφάσισε να μετακομίσει στην ΕΣΚΑ.

Ο Νίκος Γεωργοπαπαδάκος πέρσι αγωνίστηκε στην Elite League με τη φανέλα της ΦΕΑ πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αναλυτικά:

«Με άρωμα Elite League η Παλατιανή!!

Στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του επιστέφει ο πολύπειρος πλέι μεικερ Νίκος Γεωργοπαπαδάκος, ύστερα από 20 χρόνια μεγάλης πορείας στις εθνικές κατηγορίες! Ο έμπειρος άσσος αλλάζει επίπεδο την ομάδα της Παλατιανής, μετά από εισήγηση του προπονητή Μπάρδα Αλέξανδρου, που ήταν συμπαίχτες για αρκετά χρόνια, και την υλοποίηση της μεταγραφής από τον πρόεδρο της ομάδας μας κύριο Κατριβάνο. Νίκο ευχόμαστε να είσαι γερός και να βοηθήσεις την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της! Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι: «Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος, που επιστρέφω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου μπασκετικά βήματα. Μιλώντας με τον πρόεδρο και τον προπονητή, που μου ανέφεραν το όραμα τους, πήρα την απόφαση να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι προς την υλοποίηση τους!Εύχομαι υγεία και καλή χρονιά να έχουμε !!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Άρτεμις Αχαρνών: Νέος προπονητής ο Κακαλιάς

Η Άρτεμις Αχαρνών ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον έμπειρο προπονητή Η Άρτεμις Αχαρνών έχ…