Κεντρική Α1 ΠΑΟΚ “Δεν θα προχωρήσει τίποτε με τον Καραμάνο, αν δεν μιλήσουμε με τον Σαββίδη”

“Δεν θα προχωρήσει τίποτε με τον Καραμάνο, αν δεν μιλήσουμε με τον Σαββίδη”

Αργά το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής τόνισε πως “περιμένουμε την απάντηση Καραμάνου στις αρχές της επόμενης εβδομάδας” ενώ ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος έκανε σαφές πως θα γίνει έλεγχος στον Καραμάνο πριν “τρέξει” το θέμα του, τονίζοντας παράλληλα ότι “θα κάνουμε συνάντηση με τον αρχηγό της οικογένειάς μας, τον Ιβάν Σαββίδη, για να δούμε τι θα κάνουμε και στο μπάσκετ”.

Συγκεκριμένα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Arena”:

“Τα χρήματα που μας δίνει ο κ. Σαββίδης, μας φτάνουν για να ζήσουμε τον Ερασιτέχνη. Ο ΠΑΟΚ είναι μια οικογένεια πλέον, η Τούμπα και το Παλατάκι είναι δικά μας, κι όχι ιδιόκτητα όπως μας λένε μερικοί μίζεροι. Θα κάνουμε συνάντηση με τον αρχηγό της οικογένειάς μας, τον Ιβάν Σαββίδη, για να δούμε τι θα κάνουμε και στο μπάσκετ.

Το μπάσκετ είναι το μοναδικό τμήμα που δεν καταφέρνει να μεγαλουργεί. Δεν θα προχωρήσει τίποτε με τον κ. Καραμάνο, αν δεν μιλήσουμε με τον Ιβάν Σαββίδη. Το πρώτο που θα κάνουμε είναι να μιλήσουμε μαζί του. Θα ερευνήσουμε επίσης το background του κ. Καραμάνου. Δεν πρόκειται ο ΠΑΟΚ να πάει σε χέρια τα οποία δεν ξέρουμε. Θα ξέρουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια του ανθρώπου που είναι να αναλάβει, αλλιώς δεν πηγαίνει πουθενά η ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Εκδόθηκε το δελτίο του Κονατέ, παίζει στο OAKA κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς προβλήματα συνεχίζει την προετοιμασία του για το ντέρμπι των δικεφάλων (5/12 17:00) …