Κεντρική Basket League Άρης Πραγματοποίηθηκε το 1ο Business Forum της ΚΑΕ Άρης

Πραγματοποίηθηκε το 1ο Business Forum της ΚΑΕ Άρης

forum

Η ΚΑΕ Άρης πραγματοποίησε το 1ο Business Forum της και σ΄αυτό πήραν μέρος συνολικά 35 εταιρίες. Σκοπός του Forum ήταν η οριοθέτηση των στόχων του Sports Marketing της «νέας εποχής».

Αναλυτικά:

“Με σημαντική συμμετοχή εκπροσώπων εταιρειών πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/06) στο «Nick Galis Hall» το 1ο ARIS Business Forum, που διοργάνωσε η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ. Οι άνθρωποι από τον χώρο του επιχειρείν ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να αποκομίσουν οφέλη από μια συνεργασία τους σε χορηγικό επίπεδο με την Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ.

Η εκδήλωση άνοιξε με τις ομιλίες του Μεγαλομετόχου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Δημήτρη Γουλιέλμου και του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Κ.Α.Ε., Χάρη Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο ARIS Business Forum και τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Γουλιέλμος, ο οποίος επεσήμανε μεταξύ άλλων πως «διοργανώνουμε αυτό το Forum στο γήπεδο των ονείρων μας. Το μπάσκετ φτιάχτηκε εδώ. Με πόνους, θυσίες, δάκρυα και πάθος. Όποιος αγαπάει το μπάσκετ, αγαπάει και τον ΑΡΗ, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τις αρχές και τις αξίες του αθλήματος στην Ελλάδα. Φτιάχνουμε μία ομάδα μέσα από μεγάλες δυσκολίες και δίνουμε μεγάλη έμφαση στις Ακαδημίες. Σας καλούμε να γίνετε συνέταιροι σ’ αυτό το όνειρο».

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, στην τοποθέτηση του περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ελληνικό μπάσκετ, κάνοντας συγκρίσεις με το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία και το τεράστιο μέγεθος του μπασκετικού ΑΡΗ.

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί το Business Forum, ανέλυσε ο Υπεύθυνος Marketing της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, Άκης Παρταλίδης και εξήγησε πως μπορεί μια εταιρεία να έχει κέρδη, δίνοντας χορηγία στους «κίτρινους»”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…