Κεντρική Γ' Εθνική Παραμένει στην Κηφισιά ο Μανούσος

Παραμένει στην Κηφισιά ο Μανούσος

manolis manousos kifisia aenk

Η Κηφισιά προχωράει με γοργούς ρυθμούς τους σχεδιασμούς της για τη νέα χρόνια, που θα τη βρει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Τη φανέλα της ομάδας των Βορείων προαστίων θα συνεχίσει να φοράει ο Μανώλης Μανούσος, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με την ομάδα και θα την βοηθήσει και τη νέα σεζόν να επιτύχει τους στόχους της. Καλύτερη στιγμής του Μανώλη Μανούσου φέτος ήταν στο ματς με το Ληξούρι, όπου με buzzer beater χάρισε τη νίκη στην Κηφισιά.

Αναλυτικά:

“Το ΔΣ της ΑΕΝΚ ανακοινώνει τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Μανώλη Μανούσο, που θα παίξει κι αυτή τη χρονιά για την ομάδα που τον ανέδειξε. Ο Μανώλης Μανούσος, ο 21χρονος νεαρός και ταλαντούχος μπασκετμπολίστας – που είναι ένα παιδί από τα σπλάχνα της ομάδας- έχει σημειώσει ραγδαία εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και με σημαντικές διακρίσεις… όπως η κατάκτηση της 1ης θέσης του τουρνουά ΕΣΚΑ Νέων 2017-18 αλλά και η συμμετοχή του στην περσινή ομάδα μας στην Γ΄ Εθνική, με αναβαθμισμένο ρόλο. Αγωνίζεται στις θέσεις 3 και 4”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Ηλιούπολη: Τέλος ο Μάνος (pic)

Δεν συνεχίζει ο Μάνος στον πάγκο της Ηλιούπολης Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ηλιούπο…