Κεντρική Elite League Χαρίλαος Τρίκουπης: Πλήρης κόντρα στον Αμύντα

Χαρίλαος Τρίκουπης: Πλήρης κόντρα στον Αμύντα

stefan djorjevic xarilaos trikoupis

Ο Χαρίλαος Τρικούπης θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας και κόντρα στον Αμύντα. Η ομάδα του Μεσολογγίου είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα και ο Ντίνος Καλαμπάκος θα παρατάξει όλα του τα όπλα στο παρκέ.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας με απογευματινή προπόνηση ενόψει της αυριανής (6/4,17:00) εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Αμύντα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο κόουτς Καλαμπάκος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει λευκό απουσιολόγιο κάτι που κάνει το έργο του πιο εύκολο.

Να συνεχιστεί το σερί των δύο συνεχόμενων νικών και στο αυριανό παιχνίδι επιθυμούν άπαντες στην ομάδα. Άλλωστε μετά τη τεράστια εκτός έδρας νίκη τη περασμένη αγωνιστική κόντρα στο Διαγόρα Δρυοπιδέων, η ομάδα μας φαίνεται να <<κλείδωσε>> την απευθείας παραμονή στη κατηγορία και μπορεί πλέον να κοιτάζει και για τις θέσεις 4-5 που οδηγούν στα play off για άνοδο στην Α1!!! Φυσικά βέβαια το αυριανό παιχνίδι μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρηθεί με τον Αμύντα να είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Α2 με πολύ έμπειρους παίχτες και έχοντας πανηγυρίσει και αυτός 4 εκτός έδρας νίκες μέχρι στιγμής.

Σύσσωμη η ομάδα μας καλεί το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να δώσει δυναμικό παρών και στο αυριανό παιχνίδι και να <<σπρώξουν>> την ομάδα μας στη 14η φετινή της νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…