Κεντρική Basket League Άρης Ξεκινούν οι ενέργειες για την παραχώρηση του Παλέ στον Α.Σ. Άρης

Ξεκινούν οι ενέργειες για την παραχώρηση του Παλέ στον Α.Σ. Άρης

Στον Άρη εδώ και καιρό έχουν κάνει σαφές πως θέλουν το δικαίωμα της χρήσης του Παλέ προκειμένου να το “εκμεταλλευτεί” η ΚΑΕ, η οποία συντηρεί επί σειρά ετών το συγκεκριμένο γήπεδο. Οπως έγινε γνωστό, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της Πολιτείας με αυτούς του Α.Σ. Άρης για το συγκεκριμένο θέμα.

Tο δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αναφέρει:

“Mε πρωτοβουλία της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο γραφείο του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου με θέμα τη μακροχρόνια παραχώρηση του «Αλεξάνδρειου Μέλαθρου» στον Ερασιτέχνη Άρη. Ενός χώρου που είναι συνυφασμένος με την ιστορία τόσο του συλλόγου όσο και του ελληνικού μπάσκετ.

Στη συνάντηση, όπου το «παρών» έδωσαν και εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη, συζητήθηκαν όλες οι παράμετροι της επικείμενης συμφωνίας και αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα οι ενέργειες που απαιτούνται ώστε να ολοκληρωθεί η παραχώρηση του γηπέδου στον Ερασιτέχνη Άρη, το αμέσως επόμενο διάστημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Συμφωνία Άρη με Τζαρόν Κάμπερλαν (vids)

Μετά τον Ζίριους Γουίλιαμς, ο Άρης “έκλεισε” ακόμη έναν Αμερικανό. Ο σύλλογος …