Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ: Με Γκος και Πρέλεβιτς στην Κρήτη

ΠΑΟΚ: Με Γκος και Πρέλεβιτς στην Κρήτη

goss paok aris

Ο Φιλ Γκος προπονήθηκε σήμερα και θα είναι “παρών” στο μεγάλο τελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για το Ηράκλειο, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να είναι ο αρχηγός της αποστολής.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Με τον Phil Goss να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ, που θα συνεχίσει την προετοιμασία του στο Ηράκλειο για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής. Ο Phil Goss, συμμετείχε σε ένα μέρος της προπόνησης και ακολούθησε θεραπεία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί νωρίς το πρωί (06:30) του Σαββάτου για το Ηράκλειο. Οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο είναι: Jamal Jones, Johndre Jefferson, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Milenko Tepic, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, William Hatcher, Darrius Garrett και Phil Goss.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (15:00) θα πραγματοποιηθεί στα «Δύο Αοράκια» η κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών και αρχηγών των δύο ομάδων και θα ακολουθήσει στις 16:00 η προπόνηση του ΠΑΟΚ, στο γήπεδο όπου την Κυριακή θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας.

Της αποστολής του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο θα ηγηθεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ενώ θα συνοδεύσουν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…