Κεντρική Διεθνή Απίστευτες διαιτητικές αποφάσεις, κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα

Απίστευτες διαιτητικές αποφάσεις, κυπελλούχος η Μπαρτσελόνα

chris singleton barcelona

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι διαιτητές του ματς έγιναν πρωταγωνιστές με τα “εγκλήματα”, που έκαναν, και τελικά οι μπλαουγκράνα πήραν τη νίκη με 94-93 στην παράταση και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και κρίθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο. Στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης έγιναν “εγκλήματα” από τους διαιτητές. Αρχικά, όταν η Μπαρτσελόνα ήταν το +2 9” πριν το τέλος ο Ράντολφ χτύπησε στο κεφάλι τον Σίνγκλετον έκανε προσπάθεια για λέι απ, αλλά οι διαιτητές δεν σφύριξαν τίποτα και στην επόμενη φάση ο Κάρολ με καλάθι και φάουλ έβαλε μπροστά τη Ρεάλ με 93-92.

Η Μπαρτσελόνα είχε 4” για να κάνει επίθεση και κατάφερε να κερδίσει, αλλά με καλάθι που δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Τόμιτς έκανε το σουτ και ο Ράντολφ την έκοψε, αλλά οι διαιτητές μέτρησαν το καλάθι βλέποντας και το instant replay. Οι διαιτητές, όμως, δεν είδαν ότι η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στεφάνι και μέτρησαν το καλάθι και έδωσαν το τρόπαιο στην Μπάρτσα.

MVP ανακηρύχθηκε ο Τομά Ερτέλ, που τελείωσε το ματς με 22 πόντους και 6 ασίστ, ενώ καλός ήταν και ο Βίκτορ Κλαβέρ, με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τους ηττημένους πάλεψε ο Φακούντο Καμπάτσο, με 19 πόντους και 5 ασίστ.

Δεκάλεπτα: 16-20, 35-35, 60-46, 77-77, 93-94 (παράταση)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…