Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Προσπαθώ να παίζω απλά, όσο γίνεται καλύτερα”

“Προσπαθώ να παίζω απλά, όσο γίνεται καλύτερα”

garrett paok

Για το ματς με το Περιστέρι αλλά και αυτό απέναντι στην Ναντέρ μίλησε ο Ντάριους Γκάρετ. Συγκεκριμένα είπε:

“Νιώθουμε δυνατοί, ενωμένοι και αισιόδοξοι σαν σύνολο, γεγονός που το δείχνουμε. Υπάρχει θετική ενέργεια γύρω από την ομάδα, στο γήπεδο, άσχετα με ό,τι έγινε το τελευταίο διάστημα. Αγωνιστικά, έχουμε ακόμη δρόμο για να βελτιωθούμε και να είμαστε ακόμη καλύτεροι για τη συνέχεια της σεζόν”.

Για το ματς με το Περιστέρι: “Ο βασικότερος λόγος που έκανε το παιχνίδι να γυρίσει υπέρ μας, ήταν το ότι διατηρήσαμε τη θετική σκέψη μας σαν ομάδα. Μείναμε ενωμένοι και συνεχίσαμε να παλεύουμε, από την στιγμή που βρεθήκαμε να χάνουμε με 12 πόντους. Διατηρήσαμε το μυαλό μας, ακόμη και σε σημεία που διαιτητικά σφυρίγματα, τεχνικές ποινές, μπορούσαν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ίσως να παρασυρθήκαμε, σε κάποια φάση, από ορισμένα σφυρίγματα. Ως επαγγελματίες, όμως, είτε ως προπονητές, είτε ως παίκτες, οφείλουμε να παραμένουμε ψύχραιμοι, να είμαστε αφοσιωμένοι σε αυτό που χρειάζεται να κάνουμε και να παίζουμε μπάσκετ. Αυτό πράξαμε στο δεύτερο ημίχρονο με το Περιστέρι και κερδίσαμε”.

Για την παρουσία του στην ομάδα μετά την αποχώρηση του Μορέιρα: “Ίσως παίζω λίγο περισσότερο, στο τέλος της ημέρας, όμως, είναι η δουλειά μου. Δεν το σκέφτομαι πολύ, προσπαθώ να παίζω με απλό τρόπο, όσο γίνεται καλύτερα και να το διασκεδάζω”.

Για το ματς με την Ναντέρ: “Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Champions League, να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Έχουμε να ξεκουραστούμε, έστω και για λίγο και από σήμερα θα ασχοληθούμε με την προετοιμασία μας και το τι πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη και με τη Ναντέρ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …