Κεντρική NBA “Δεν είμαι στο 100%, αλλά θα φτάσω…”
NBA

“Δεν είμαι στο 100%, αλλά θα φτάσω…”

giannis antetokounmpo 3

Στην νίκη επί των Χοκς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “φόρτωσε” με 33 πόντους το καλάθι των αντιπάλων του. Ο “Giannis” μίλησε για τον ίδιο, τους στόχους της ομάδας και για τον προπονητή, Μάικ Μπάντενχολζερ.

Συγκεκριμένα είπε:

“Οι στόχοι είναι οι ίδιοι με εκείνους που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να είμαστε ενωμένοι, να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον και αν τα κάνουμε αυτά, τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους και οι νίκες θα έρθουν”.

Για τον πλάνο του κόουτς: “Είναι διασκεδαστικό για όλους να παίζουμε το σύστημα του προπονητή. Κινείται καλά η μπάλα, η μπάλα δίνει ενέργεια, όλοι μπορούν να σουτάρουν, υπάρχουν χώροι και όλοι μπορούν να φτιάξουν παιχνίδι. Δεν μπορούσα να φτάσω εύκολα μέσα. Δεν ένιωθα εντελώς άνετα, αλλά έβαλα μερικά σουτ, πήρα κάποια ριμπάουντ, οι συμπαίκτες μου με βρήκαν, μου έδωσαν εύκολα καλάθια”.

Για την κατάστασή του: “Δεν είμαι στο 100% ακόμα αλλά προχωράω και θα φτάσω εκεί. Η ομάδα και ο προπονητής θέλουν να διαχειριστώ τον πόνο, γι’ αυτό και έμεινα εκτός. Προχωράμε μπροστά, με την κατάλληλη θεραπεία και θέλω να πάω στο Μαϊάμι υγιής”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…