Κεντρική A2 Παίκτες Εθνικού: “Αφήστε μας να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας” (vid)
A2

Παίκτες Εθνικού: “Αφήστε μας να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας” (vid)

Ο Εθνικός μέχρι στιγμής βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, έχοντας μόλις μία νίκη. Οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία ζητούν από τους φιλάθλους, τους οπαδούς, τους εξωδιοικητικούς παράγοντες να τους αφήσουν να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα τους και να μην ασχολούνται μα τεχνικά και διοικητικά θέματα της ομάδας.

Αναλυτικά:

“Η πορεία του φετινού Εθνικού είναι εντελώς διαφορετική από τις άλλες χρονιές. Η ομάδα δήλωσε συμμετοχή στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτό κατά κύριο λόγο οφείλεται στην Επιτροπή Παλαιμάχων, που έσωσε τον Εθνικό από τις τοπικές κατηγορίες.

Σκοπός της ομάδας είναι η αξιοπρεπής συμμετοχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Παρακαλούμε όλους τους φιλάθλους, οπαδούς και εξωδιοικητικούς παράγοντες να μην ξανά ασχοληθούν με θέματα τεχνικά και διοικητικά.

Θέλουμε να αφήσουν την ομάδα να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα, που καταβάλλει καθημερινά, για το συμφέρον και μόνο του Εθνικού.

Οι παίκτες του Εθνικού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Μαρούσι: Ανανέωσε και ο Πλουτέσκι [pic]

Κάτοικος Αμαρουσίου θα παραμείνει γι ακόμη μία σεζόν ο Γιάννης Πλουτέσκι, καθώς ανανέωσε τ…