Κεντρική Elite League Καπρής: “Η Α2 απαιτεί πολλές ώρες σκληρής δουλειάς στο γήπεδο”

Καπρής: “Η Α2 απαιτεί πολλές ώρες σκληρής δουλειάς στο γήπεδο”

fotis kapris amyntas

Στην Κω θα ταξιδέψει ο Αμύντας ενόψει της αναμέτρησης με τον Ιπποκράτη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α2. Δηλώσεις για το παιχνίδι έκανε ο Φώτης Καπρής και στάθηκε στην ήττα από τον Ηρακλή, ενώ τόνισε πως η Α2 είναι μια σκληρή κατηγορία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε: “Ο Ηρακλής είναι μια πάρα πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία ήταν ανώτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα στην ΠΥΡΚΑΛ. Πιστεύω ότι δεν μπορέσαμε να την κοντράρουμε διότι δεν ήμασταν πιστοί στο πλάνο το οποίο σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα στην προετοιμασία. Είχαμε πάρα πολλά νεκρά διαστήματα και αυτό μας στοίχισε”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Ιπποκράτη: “Ο Ιπποκράτης είναι μια ομάδα, η οποία είναι περισσότερο ισχυρή στην έδρα της, παρά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή στους δύο ψηλούς, τον Ασημακόπουλο και τον Χαρίση, οι οποίοι έχουν πολλές παραστάσεις και τεράστια εμπειρία. Για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις οδηγίες των προπονητών μας για την αντιμετώπιση αυτών των δύο παικτών”.

Ολοκληρώνοντας, ο ταλαντούχος παίκτης του Αμύντα σχολίασε τη συμμετοχή των νεαρότερων του ρόστερ στο Πρωτάθλημα: “Η Α2 είναι μια πολύ “σκληρή” κατηγορία, με παίκτες οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία και μπασκετικό ταλέντο. Αυτό καθιστά αυτομάτως το Πρωτάθλημα της ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και υψηλού επιπέδου. Οποιοσδήποτε νεαρός παίκτης επιθυμεί να παίξει σε αυτό το Πρωτάθλημα πρέπει να έχει δώσει πολλές ώρες σκληρής δουλειάς μέσα στο γήπεδο και προφανέστατα να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία, η οποία του δίνεται, σε κάθε αγώνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite league: Τα αποτελέσματα των Play off/ Play out

Στο Final Four της Elite League πέρασε ο Ερμής Σχηματαρίου. Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε…