Κεντρική Γ' Εθνική Η απάντηση του Άρη Θήβας

Η απάντηση του Άρη Θήβας

Την δίκη του απάντηση έδωσε ο Άρης Θήβας, σχετικά με τα όσα ανέφερε ο ΕΦΑΟΖ σε δελτίο τύπου, για την φιλοξενία στην μεταξύ τους αναμέτρηση στη Θήβα.

Αναλυτικά:

“Σήμερα, προς μεγάλη μας έκπληξη, διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ.
Η ομάδα αυτή χαίρει της εκτίμησής μας, καθώς, επί σειρά ετών, έχει μεγάλη προσφορά στον χώρο της καλαθόσφαιρας και έχει αναδείξει αθλητές οι οποίοι έχουν στελεχώσει την Εθνική Ομάδα. Εμείς, όπως και ο ΕΦΑΟΖ, ως πιστοί υπηρέτες του αθλητικού ιδεώδους, πράξαμε τα πρέποντα για τη σωστή φιλοξενία των αθλητών του τεχνικού επιτελείου και των παραγόντων του ΕΦΑΟΖ.
Θεωρούμε αδιανόητο να υπάρξει αντίπαλος της ομάδας αυτής, από τα σπλάχνα της οποίας αναδείχθηκαν οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, που να μην της παρέχει την πρέπουσα φιλοξενία.
Από την πλευρά μας, αν υπήρξε εκτός γηπέδου οποιοδήποτε προσβλητικό ή ρατσιστικό σχόλιο από μεμονωμένο φίλαθλο, το οποίο δεν υπέπεσε στην αντίληψή μας, το καταδικάζουμε, καθώς δεν μας αντιπροσωπεύει.
Για εμάς οι αγώνες δίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου και η όποια αντιπαλότητα περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου.
Τέλος, απευθύνουμε πρόσκληση στην διοίκηση και τους παίκτες του ΕΦΑΟΖ, με το πέρας του πρωταθλήματος, να τους φιλοξενήσουμε στην πόλη μας και να δοθεί φιλικός αγώνας ενάντια στη βία και στον ρατσισμό.

Εκ της διοικήσεως
Ο πρόεδρος
Ματσαγγούρας Γεώργιος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σιαφάκας
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Γ’ Εθνική: Οι έξι όμιλοι της νέας σεζόν [pic]

Αλλαγές υπήρξαν στους ομίλους της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας. Η ΕΟ…