Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game – Θεσσαλονίκη: Έτσι ψηφίζετε τους αγαπημένους σας παίκτες

All Star Game – Θεσσαλονίκη: Έτσι ψηφίζετε τους αγαπημένους σας παίκτες

Ο θεσμός του All Star Game επέστρεψε ύστερα από τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2018 με την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση της Πάτρας. Φέτος, το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου, το All Star Game επιστρέφει 23 χρόνια μετά, στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ», την Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο!

Ήταν 14 Δεκεμβρίου 1996 όταν το 5ο στην ιστορία All Star Game φιλοξενήθηκε στο Παλέ, ένα από τα εμβληματικά γήπεδα του ελληνικού μπάσκετ. Το All Star Game επιστρέφει για την 23η διοργάνωση του στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο στην χρονιά, το 2019, που συμπληρώνονται εκατό χρόνια ελληνικού μπάσκετ!

Και φυσικά δεν υπάρχει πιο κατάλληλη πόλη για να φιλοξενήσει το All Star Game, που συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 χρόνων ελληνικού μπάσκετ, από την Θεσσαλονίκη. Στη «Νύφη του Θερμαϊκού» το 1919 έγιναν οι πρώτοι αγώνες του μπάσκετ επί ελληνικού εδάφους υπό την αιγίδα της Στρατιωτικής Αποστολής της ΧΑΝ Αμερικής. Δύο χρόνια αργότερα, το 1921 ιδρύθηκε η Χριστιανική Αδελφότητα των Νέων Θεσσαλονίκης, που «καλλιέργησε» το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Εκατό χρόνια αργότερα από τους πρώτους αγώνες μπάσκετ στην Ελλάδα, τα πιο λαμπρά αστέρια της Betshop Basket League δίνουν ραντεβού στο Αλεξάνδρειο και στην «Μητρόπολη του ελληνικού μπάσκετ» για να μοιράσουν χαρά και όμορφες στιγμές στους μικρούς και μεγάλους φίλους της «πορτοκαλί μπάλας» και να υπενθυμίσουν ότι το μπάσκετ είναι πάνω από όλα γιορτή!

Το πλήρες πρόγραμμα του 23ου All Star Game, όπως, επίσης, οι τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.

Ψήφισε τους αγαπημένους σου All Stars και κέρδισε πλούσια δώρα!

Το All Star Game επιστρέφει ύστερα από 23 χρόνια, στην Θεσσαλονίκη και στο Αλεξάνδρειο το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου και οι φίλοι του μπάσκετ και της Betshop Basket League θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν τους Έλληνες και Ξένους αθλητές που επιθυμούν να δουν να αγωνίζουν στην 23η «Γιορτή» του Πρωταθλήματος, που συμπίπτει με την συμπλήρωση 100 χρόνων του ελληνικού μπάσκετ!

Κάθε φίλαθλος έχει την δυνατότητα να ψηφίσει μια φορά την ημέρα 5 Έλληνες και 5 Ξένους αθλητές, ανάμεσα στους παίκτες των ομάδων της Betshop Basket League, όπως, επίσης, δύο προπονητές. Από την ψηφοφορία των φιλάθλων θα αναδειχθούν οι επτά από τους δώδεκα παίκτες των δύο αντιπάλων ομάδων, Ελλήνων και Ξένων και οι τέσσερις προπονητές που θα καθοδηγήσουν τις δύο ομάδες. Οι υπόλοιποι πέντε παίκτες για κάθε ομάδα θα επιλεγούν από την ψηφοφορία των 14 προπονητών της Betshop Basket League.

Η ψηφοφορία στο www.esake.gr θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι φίλες και οι φίλοι που θα πάρουν μέρος στην ψηφοφορία, εκτός από την δυνατότητα να διαμορφώσουν τις All Star ομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στην κλήρωση με δώρα:

* Ένας τυχερός θα κερδίσει μια δωρεάν διαμονή και προσκλήσεις για δύο άτομα για το διήμερο του All Star Game.

* Ένας τυχερός θα κερδίσει μια υπογεγραμμένη από τους αθλητές εμφάνιση του All Star Game.

* Δύο τυχεροί από μια μπάλα του All Star Game υπογεγραμμένη από τους αθλητές των δύο ομάδων.

Για να ψηφίσετε πατήστε εδώ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Basket League: Ανακοίνωσε ημερομηνίες για Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα

Επιτέλους Τζάμπολ και στην Ελλάδα. Η Basket League ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ,…