Κεντρική NBA Χριστούγεννα με highlights από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)
NBA

Χριστούγεννα με highlights από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! (vid)

giannis bucks knicks

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο “επισκέφθηκε” την απόλυτη χριστουγεννιάτικη πόλη, τη Νέα Υόρκη και “θάμπωσε” τους φίλους των Νικς με την παρουσία του στο παρκέ του Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν. Ο Έλληνας σούπερ-σταρ αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του ανήμερα των Χριστουγέννων κι οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε μια άκοπη νίκη με 109-95.

Ειδικότερα, ο “Greek freak” ολοκλήρωσε το ματς με 30 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 2 τάπες σε 35 λεπτά συμμετοχής! Σε σύνολο 31 φετινών συμμετοχών, ο Γιάννης έφθασε τα 13 ματς με +30 πόντους (4 εντός των τελευταίων 11 ημερών) και τα 22 νταμπλ-νταμπλ ενώ είχε εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας για ένα ακόμη παιχνίδι (13/21 σουτ, 61.9%).

Ο Αντετοκούνμπο ήταν μακράν η κορυφαία φιγούρα της αναμέτρησης, με την 3η περίοδο να περιλαμβάνει το peak της απόδοσής του, καθώς σημείωσε 11 πόντους στο διάστημα αυτό και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι Μπακς να ξεφύγουν στο σκορ. Η επιθετική του δράση περιείχε κατά κύριο λόγο drives από την περιφέρεια προς το καλάθι, με χαρακτηριστικό το ετεροχρονισμένο, τελευταίο βήμα του στο λέι-απ, ώστε να “χαλάσει” το timing του αμυντικού. Επίσης, σκόραρε 3 φορές από μέση απόσταση ενώ απέδειξε ότι θεωρείται δίκαια ένας εκ των κορυφαίων all-around αμυντικών, βγάζοντας άμυνες στην περιφέρεια αλλά και γύρω από το καλάθι.

Τα “χριστουγεννιάτικα” highlights του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Προκρίθηκαν στους ημιτελικούς οι Κάβαλιερς

Το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς πήραν οι Κάβαλιερς. Το Κλίβελαντ είναι η ομάδα που θα …