Κεντρική NBA 2η θέση για τον “εκρηκτικό” Αντετοκούνμπο στο top-10! (vid)
NBA

2η θέση για τον “εκρηκτικό” Αντετοκούνμπο στο top-10! (vid)

giannis antetokounmpo 2

Η ημερήσια συνήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσε να εγκαταλειφθεί σήμερα. Ο “Greek freak” εισέβαλε σε ακόμη ένα top-10, σκαρφαλώνοντας μέχρι και στη 2η θέση χάρη στα “ιπτάμενα” skills του. Η μπάλα έφθασε στα χέρια του λίγο πριν από τη γραμμή του κέντρου μετά από μια “μάχη” στο ριμπάουντ κι από κει κι έπειτα, η κατάσταση ήταν ξεκάθαρη: Δύο ντρίμπλες, euro-step προς τα δεξιά, βροντερό κάρφωμα με το δεξί χέρι. Ο Ντάριους Μίλερ δεν είχε καμιά ελπίδα…

Στην κορυφή, βέβαια, φιγουράρει ο Καουάι Λέοναρντ, με τον σούπερ-σταρ των Ράπτορς να κάνει “πόστερ” τον Ντομάντας Σαμπόνις με το αριστερό χέρι! Αυτή, μάλιστα, ήταν η 2η φορά που ο “The Klaw” βρέθηκε στην πρώτη θέση με τέτοιου είδους φάση (η πρώτη εδώ). Επίσης, ο Λέοναρντ βρέθηκε και στο νο.5, καρφώνοντας ξανά μπροστά στον Σαμπόνις!

Στις υπόλοιπες θέσεις, ο Άντρε Ντράμοντ στέλνει το ματς εναντίον της Μινεσότα στην παράταση, ο Μάικλ Κάρτερ-Γουίλιαμς επικυρώνει το σπουδαίο ρεκόρ των Ρόκετς ενώ, οι Μπεν Σίμονς και Τζάρετ Άλεν “πετούν” προς το καλάθι.

Το top-10 της ημέρας (19/12)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…