Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Τέλεκομ Βόννης

Η ενημέρωση για τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Τέλεκομ Βόννης

paok kosmos

Για το παιχνίδι με αντίπαλο την Τέλεκομ Βόννης στην Γερμανία έκανε αναφορά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Πιο συγκεκριμένα ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια του αγώνα απέναντι στους Γερμανούς.

Αναλυτικά:

“Στον τελευταίο ευρωπαϊκό του αγώνα για το 2018, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στις 18 Δεκεμβρίου (21:00 ώρα Ελλάδας-20:00 ώρα Γερμανίας) εκτός έδρας την Telekom Baskets Bonn για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Basketball Champions League.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πρόκειται να βρεθούν στη Βόννη και συγκεκριμένα στην “Telkom Dome” για τον αγώνα με την Telekom Baskets Bonn, ότι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους μέσω internet.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθούν στον τομέα “P”, όπου τα εισιτήρια κοστίζουν 16€, ενώ αν εξαντληθούν οι θέσεις στον συγκεκριμένο τομέα, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στον τομέα “Q” (κόστος 16-20€).
Επίσης, υπάρχει και η δυνατότητα μαζικής αγοράς εισιτηρίων, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Christine Genthe στο genthe@baskets.de”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …