Κεντρική NBA Η μυθική εμφάνιση του Ντουράντ σε άμυνα κι επίθεση! (vids)
NBA

Η μυθική εμφάνιση του Ντουράντ σε άμυνα κι επίθεση! (vids)

kevin durant 1

Ο Κέβιν Ντουράντ χρησιμοποίησε κάθε πιθανό “κόλπο” στη “σκακιέρα” του Τορόντο, ώστε να καθοδηγήσει τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς σε ένα τεράστιο “διπλό” απέναντι στην κορυφαία ομάδα του φετινού NBA, τους Τορόντο Ράπτορς. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειές του, όμως, δεν ήταν αρκετές, με τους λειψούς “dubs” να στερούνται έτερων λύσεων σε κρίσιμα σημεία και να πέφτουν στο “καναβάτσο” στην παράταση.

https://twitter.com/ESPNNBA/status/1068359765640822786

Ο “KD”, βέβαια, φρόντισε να αποδείξει ότι θεωρείται δίκαια ένας εκ των κορυφαίων μονάδων της σύγχρονης εποχής του NBA, ρίχνοντας 51 πόντους στο “κεφάλι” των Ράπτορς, σε ένα ανεπανάληπτο one-man show! Με τον Στεφ Κάρι και τον Ντρέιμοντ Γκριν στα “πιτς” για ακόμη μια αναμέτρηση, ο Ντουράντ υποχρεώθηκε και πάλι να σκοράρει πολύ παραπάνω και να δημιουργήσει για τον εαυτό του σε υπερθετικό βαθμό, σκοράροντας +40 πόντους για 3ο σερί ματς, κάτι που δεν έχει επαναλάβει ποτέ στην πολυποίκιλη καριέρα του, σύμφωνα με το ESPN!

Τα ρεκόρ, όμως, δεν σταματούν εδώ. Συγκεκριμένα, ο Ντουράντ είναι πλέον ο 3ος παίκτης με +50 πόντους, +10 ριμπάουντ και +5 ασίστ για λογαριασμό δύο ομάδων, μετά τους Γουιλτ Τσέιμπερλεϊν και ΛεΜπρόν Τζέιμς. Το τρομερό στην εν λόγω περίπτωση είναι ότι ο “KD” το έχει καταφέρει αυτό σε αμφότερες τις περιπτώσεις μέσα στο Τορόντο!

Θα πρέπει να σημειωθεί, βέβαια, ότι η άμυνα δεν ήρθε σε δεύτερη μοίρα για τον Ντουράντ. Συγκεκριμένα, μπορεί το αντίπαλον δέος, δηλαδή ο Καουάι Λέοναρντ, να τελείωσε το ματς με 37 πόντους αλλά ο σούπερ-σταρ των Ράπτορς είχε μονάχα 2/7 σουτ και 0.89 πόντους ανά κατοχή στις περιπτώσεις που τον μάρκαρε ο Ντουράντ, εν αντιθέσει με τα 10/15 σουτ που πέτυχε, όταν βρισκόταν πάνω του οποιοσδήποτε άλλος παίκτης!

Η παρουσία του στην επίθεση είχε ως κύριο χαρακτηριστικό τις pull-up εκτελέσεις από μέση και μακρινή απόσταση, δίχως καν να χρειαστεί σκριν σε αρκετές περιπτώσεις. Πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αποτελούν, φυσικά, οι δύο “βόμβες” στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, χάρη στις οποίες το ματς πήγε στην παράταση αλλά και το σουτ από τα 11 μέτρα στο τέλος της 3ης περιόδου.

https://twitter.com/warriors/status/1068339667274162177

Δείτε όλα τα καλάθια του Ντουράντ μέσα σε 1 λεπτό

https://twitter.com/warriors/status/1068380127749320704

  • Γιάννης Αντετοκούνμπο NBA

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε τα ξημερώματα στους αγώνες του NBA. Εκπληκτικός Γιάννης Αντετοκούνμπο με triple-d…
  • Πασκάλ Σιάκαμ

    Στους Πέισερς ο Σιάκαμ

    Ο Πασκάλ Σιάκαμ είναι και επίσημα παίκτης των Πέισερς Πολλές ήταν οι κουβέντες και τα άρθρ…
  • Σάσα Βεζένκοφ

    Τα αποτελέσματα του NBA

    Τί έγινε στα παιχνίδια του NBA τα ξημερώματα Συνολικά εννέα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν τα…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…