Κεντρική NBA Γιάννης: “Ο κόουτς ήταν… τρελαμένος με εμάς στο ημίχρονο!” (vid)
NBA

Γιάννης: “Ο κόουτς ήταν… τρελαμένος με εμάς στο ημίχρονο!” (vid)

giannis antetokounmpo 1

Οι Μιλγουόκι Μπακς έπιασαν πολύ χαμηλά στάνταρ απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο εναντίον των Σικάγο Μπουλς, μένοντας πίσω στο σκορ ακόμη και με 22 πόντους! Ευτυχώς για αυτούς, το δεύτερο ημίχρονο αποτέλεσε μονόλογο (77-33 επιμέρους σκορ!) αλλά οι παίκτες των “ελαφιών” δεν γλίτωσαν την “κατσάδα”΄στο ημίχρονο από τον κόουτς, Μάικ Μπούντενχολζερ, όπως τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Ήταν τρελαμένος! Ήταν πολύ αναστατωμένος αλλά μας εμπιστεύεται”, ανέφερε ο ηγέτης των Μπακς στα media μετά τη λήξη του παιχνιδιού ενώ συμπλήρωσε: .”Δεν πρέπει, όμως, να παίξουμε πρώτα έτσι, ώστε να βρούμε τον ρυθμό μας μετά. Οφείλουμε να έχουμε ρυθμό από τα πρώτα λεπτά“.

Επίσης, ο Γιάννης μίλησε για τους τομείς-“κλειδιά που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των Μπακς: “Γνωρίζαμε ότι δεν παίζαμε και πολύ δυνατά. Ο κόουτς μάς γνωστοποίησε ότι δεν κάναμε αρκετή προσπάθεια και δεν είχαμε ενέργεια στο παιχνίδι, καθώς και ρυθμό στην επίθεση. Ξέραμε ότι εγώ, ο Μπλέντσο, ο Μίντλετον κι όλοι όσοι θα έπαιζαν στο δεύτερο ημίχρονο έπρεπε να θέσουμε τον ρυθμό και να σταματήσουμε τον Χόλιντεϊ και τον Πάρκερ. Το κάναμε και νικήσαμε”.

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο ήταν ξεκάθαρος, σχετικά με τον αντίκτυπο που θα έχει η βελτίωση του Μιλγουόκι στην 1η περίοδο των αγώνων: “Αν γίνουμε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι, θα είμαστε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…