Κεντρική NBA “Εξωγήινος” Έρβινγκ, νίκη για τους Σέλτικς στο απόλυτο ντέρμπι! (vids)
NBA

“Εξωγήινος” Έρβινγκ, νίκη για τους Σέλτικς στο απόλυτο ντέρμπι! (vids)

kyrie irving 1

Το ζευγάρι Σέλτικς-Ράπτορς πρόκειται να μας απασχολήσει σε πολύ έντονο βαθμό τη φετινή σεζόν, με δεδομένο ότι μιλάμε για τις δύο πιο ποιοτικές και “βαθιές” ομάδες της Ανατολής. Η ατμόσφαιρα στις αναμετρήσεις τους φαντάζει βγαλμένη από πλέι-οφ παιχνίδι και το “σκάκι” που παίζεται ανάμεσα στους δύο προπονητές εξυψώνει και το τακτικό κομμάτι του αγώνα.

Ο Κάιρι Έρβινγκ, βέβαια, δεν επηρεάστηκε από κανέναν και τίποτα, δίνοντας μια από τις κορυφαίες “παραστάσεις” που έχουμε δει τη φετινή σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο “Uncle Drew” τελείωσε το ματς με 43 πόντους κι 11 ασίστ σε 38 λεπτά συμμετοχής, με 18/26 σουτ, 4/6 βολές και μόλις 3 λάθη! Ο ηγέτης των Σέλτικς οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 123-116 στην παράταση κι η clutch παρουσία του ήταν απλά ακαταμάχητη.

Ο Έρβινγκ, λοιπόν, σκόραρε συνολικά 23 πόντους στην 4η περίοδο και την παράταση με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη στο να δημιουργούν το δικό τους σουτ. 17 πόντους έβαλε ο Καιρί στα 8 τελευταία λεπτά του 4ου δωδεκαλέπτου ενώ σκόραρε ή έδωσε ασίστ σε όλα τα καλάθια της Βοστόνης στον έξτρα χρόνο!

Τα highlights του απίστευτου Έρβινγκ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…