Κεντρική NBA Θα είναι η σεζόν του Giannis;

Θα είναι η σεζόν του Giannis;

Αντετοκούνμπο

Η παροιμία λέει πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για πολλούς ειδικούς του μπάσκετ είναι ο επόμενος ολοκληρωμένος σταρ του ΝΒΑ. Με φανερή πλέον την αλλαγή και στη σωματοδομή του, θέλει να οδηγήσει τους Μπακς στην καλύτερη δυνατή σεζόν της καριέρα του, αλλά παράλληλα να καθιερωθεί και στη συνείδηση όλων ως ηγέτης.

Εχοντας 25 πόντους, 18 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1 κλέψιμο (αλλά και 8 λάθη) ήταν αυτός που με 2 βολές στο τέλος οδήγησε τους Μπακς σε μια επική νίκη μέσα στη Σάρλοτ με 113-112. Ο “Giannis” είναι αυτός που θα πάρει την μπάλα, όταν καίει, δε φοβάται. Όμως, η προσωπική του αξία δεν είναι πλέον προς απόδειξη, ζήτημα είναι οι πιθανότητες να διεκδικήσει ένα Πρωτάθλημα. Με έναν νέο προπονητή (Mike Budenholzer) πλέον και με ρόστερ που μπορεί να τον στηρίξει έχει όλα τα φόντα να κάνει το ξεπέταγμα και αρχικά να γίνει ένας από τους μνηστήρες του τίτλου.

Το πρωτάθλημα, άλλωστε, είναι πολύ μακρύ με 82 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια και τα πλέι οφ θέλουν αντοχές. Η πρόκληση για τον 23χρονο σουπερ σταρ είναι μεγάλη. Θα είναι η σεζόν του, άραγε; Οι οιωνοί είναι πάντως με το μέρος του και φυσικά όλοι οι Ελληνες ποντάρουν στην παρουσία του στο Παγκόσμιο της Κίνας. Αλλά αυτό είναι ένα κεφάλαιο που θα μας απασχολήσει από τον Μάη και μετά. Ως τότε τα βλέμματα θα είναι καρφωμένα στο κορυφαίο μπασκετικό πάρτι του κόσμου, το ΝΒΑ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…